zuzek je napisal/-a:Mene je pršel cel tečaj 137€, kar je v primerjavi z 30% ekstra premije skoraj nič. Sem pa šel na tečaj med tednom, ker je ceneje, pa še kot član AMZS je 15% popusta.
mi nekdo razloži kaj je ma premija z tečajem?
kaj pa če nimaš 0 pik, pa si začetnik, kaj se ti zbije potem?
seat je napisal/-a:obcasnigledalec ali lahko voziš z svojim avtomobilom ali z tistimi,ki jih imajo tam.
Po končanem tečaju dobiš potrdilo ali kako.Me pa zanima tudi tole brisanje točk![]()
Ali potrdilo neseš na PP in se ti točke brišejo ali kako je z tem.sicer jih nimam 4 sam 3 so pa
Je pa tole vsekakor dobrodošla stvar za vse voznike ne le za začetnike,ker tut izkušeni vozniki lahko velik odnesejo od tega tečaja.
Seminar za voznike
171. člen
(1) Voznika, ki doseže ali preseže 8 kazenskih točk, organ, ki vodi evidenco o kazenskih točkah, o tem pisno obvesti.
(2) Voznik, ki doseže ali preseže 13 kazenskih točk, pa ne preseže 17 kazenskih točk, se sme udeležiti seminarja, katerega program obsega vsebine o varnosti cestnega prometa in o socialnih odnosih med udeleženci v cestnem prometu in vadbo varne vožnje. Po uspešno zaključenem seminarju se vozniku, enkrat v dveh letih, izbrišejo iz evidence 4 kazenske točke.
(3) Minister, pristojen za šolstvo, v soglasju z ministrom, pristojnim za notranje zadeve, predpiše program seminarja, določi pogoje za izvajanje programa in pooblasti organizacije za izvajanje programa.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov