Zavarovalnice, kasko, cene, nasveti, registracija, tehnični pregledi...

rini
Novinec

registrska tablica

Napisal/-a rini Pe jan 22, 2010 10:07 pm

Registrsko tablico se že nekaj časa ne da več prenašat ob menjavi vozila, razen tablice, ki so izdelane po naročilu.

Meni je moja trenutna reg. tablica všeč, zato me zanima ali obstaja možnost, da bi ob prodaji sedanjega vozila le tega odjavil in nato dal izdelati tablico po naročilu, ki pa bi vsebovala iste znake kot jih imam sedaj.

Uporabniški avatar
c.o.b.
Uporabnik

Napisal/-a c.o.b. Pe jan 22, 2010 10:44 pm

ne vidm razloga zakaj se to ne bi dal.

Lp

Uporabniški avatar
defasturias
Novinec

Napisal/-a defasturias So jan 23, 2010 1:00 am

Mislim, da jo lahko deponiraš.

rini
Novinec

Napisal/-a rini So jan 23, 2010 2:25 am

1) jaz pa mislim, da obstoječe ne morem uporabiti na drugem avtu oz. jo deponirati

2) če je prvi odgovor pritrdilen me zanima, ali se lahko izdela reg. tablico z označbo, ki je že nekoč obstajala

Uporabniški avatar
odprti clio
Poznavalec foruma

Napisal/-a odprti clio So jan 23, 2010 11:24 am

rini je napisal/-a:1) jaz pa mislim, da obstoječe ne morem uporabiti na drugem avtu oz. jo deponirati

2) če je prvi odgovor pritrdilen me zanima, ali se lahko izdela reg. tablico z označbo, ki je že nekoč obstajala

Da; docent na naši fakulteti je bil čustveno navezan na tablico, ki pa se je na žalost v dolgih letih sprala; nekaj dni nazaj pa sem videl njegov avto z novimi tablicami s staro označbo.
Ne bi šv zdj peš u mesto, pa da mi plačaš taksi.

Prosim, pošljite mi informacije o avto dogodkih.

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a W|zz So jan 23, 2010 11:57 am

odprti clio je napisal/-a:
rini je napisal/-a:1) jaz pa mislim, da obstoječe ne morem uporabiti na drugem avtu oz. jo deponirati

Da; docent na naši fakulteti je bil čustveno navezan na tablico, ki pa se je na žalost v dolgih letih sprala; nekaj dni nazaj pa sem videl njegov avto z novimi tablicami s staro označbo.
Če se tablice sperejo jih seveda lahko oz. jih MORAŠ zamenjat z novimi. V OP vprašanju je point v menjavi avtomobila, česar pa pri tem docentu nisi nič omenil..

Strokovnjak
Uporabnik

Napisal/-a Strokovnjak So jan 23, 2010 12:06 pm

Tablica gre z avtom naprej, razen če je narejena po naročilu. Da bi dal narediti enako kot je že obstajala, a bila deponirana, mislim da ne bo šlo. Je pa malo bizarno, da se navežete na tablico. :roll:

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a B|ind So jan 23, 2010 12:23 pm

V primeru da pride do odjave in deponiranja tablic, potem lahko naročiš tablico po naročilu ki bo imela iste znake kot tista ki jo bodo uničili. Sicer jo boš plačal 160€ (če se ne motim!).
Ampak če ti toliko pomeni, zakaj pa ne ? :D

rini
Novinec

Napisal/-a rini So jan 23, 2010 2:31 pm

B|ind je napisal/-a:V primeru da pride do odjave in deponiranja tablic, potem lahko naročiš tablico po naročilu ki bo imela iste znake kot tista ki jo bodo uničili. Sicer jo boš plačal 160€ (če se ne motim!).
Ampak če ti toliko pomeni, zakaj pa ne ? :D

Hvala, to me je zanimalo.

Uporabniški avatar
defasturias
Novinec

Napisal/-a defasturias So jan 23, 2010 7:08 pm

Strokovnjak je napisal/-a:Tablica gre z avtom naprej, razen če je narejena po naročilu. Da bi dal narediti enako kot je že obstajala, a bila deponirana, mislim da ne bo šlo. Je pa malo bizarno, da se navežete na tablico. :roll:

Meni je bolj bizarno dat milijon eur za tablico :lol:
Vrni se na Zavarovanje in registracija vozil

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov