Zavarovalnice, kasko, cene, nasveti, registracija, tehnični pregledi...

Uporabniški avatar
Eazy-O
Uporabnik

Kraj: Somewhere Over The Rainbow...

Napačen model vozila v prometni

Napisal/-a Eazy-O Sr mar 31, 2010 5:35 pm

Zdravo,

ravno sva s prodajalcem uredila pogodbo na www.prepis.si, ampak v prometni je naveden napačen model vozila. On je imel tako navedenega že ko je kupil avto. Nisva še overila pogodbe, ker pride šele jutri po pošti.

Sicer je znamka prava, motor in letnik tudi, ni pa model. Kaj zdaj storiti? Pustit pri miru in to je to? Jutri popravit ob menjavi lastništva? Počakat teh par mesecev do tehničnega pregleda pa potem tam komu v glavo vtepst tapravi model? Niti ne vem kaj od vsega tega je možno.

Sicer avto ni neka huda redkost, pa je vseeno nekdo zasral.

Če ima kdo kake izkušnje, kar na plan z njimi.

Hvala in LP,
Oskar
Slika

Uporabniški avatar
ThugBoy
Stalni uporabnik

Kraj: Morje

Napisal/-a ThugBoy Sr mar 31, 2010 7:08 pm

po mojem lahko popravi to pri prijavi avtomobila, pač omeniš preden ti izda novo prometno
Even When They Kill Me They Can't Never Take A Game From Young G

Uporabniški avatar
a4
Uporabnik

Napisal/-a a4 Sr mar 31, 2010 7:58 pm

to še ni nič. jaz prinesem vse papirje za registrirat nov avto, pa še tam ne vedo vnest podatek o avtomobilu in mene sprašujejo

:lol: :lol:

slovenija = bejž iz države

Uporabniški avatar
Hribo
Novinec

Kraj: Ptuj

Napisal/-a Hribo Sr mar 31, 2010 8:01 pm

ja pa finte majo za kw pri motorju ko ves da so 2izvedbi ovi pa kar svojo pisejo pa kar neke to ti tam spremeni ,... kak so zajebal tak spremenijo,...
http://www.facebook.com/pages/Avtodiagnostika-in-Servis-Osebnih-Vozil/361074387295480

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a cruiser1 Sr mar 31, 2010 9:03 pm

Napake v prometnih niso nič novega. Jaz sem že imel, imam in videl ogromno napak. Od napačnega modela, tipa vozila, vrsta goriva, št. sedežev, oblika karoserije.... :roll:
Zanimivo je kako so po eni strani na homologaciji picajzlasti z raznimi brezveznimi malenkostimi, ko hočeš uvozit predvsem kakšen U.S. avto, potem pa taka šlamparija pri vpisu podatkov. Balkan najhujše vrste!

Uporabniški avatar
_furby_
Mojster foruma

Kraj: Ankaran

Napisal/-a _furby_ Sr mar 31, 2010 9:08 pm

jaz sem mel probleme z prejsnjim accentom. v prometni je pisalo GS, a avto je bil GT. pol pa ti se policaji ne vrjamejo da je to original gt... :roll:

Uporabniški avatar
nevermind
Poznavalec foruma

Napisal/-a nevermind Sr mar 31, 2010 9:19 pm

cruiser1 je napisal/-a:Napake v prometnih niso nič novega. Jaz sem že imel, imam in videl ogromno napak. Od napačnega modela, tipa vozila, vrsta goriva, št. sedežev, oblika karoserije.... :roll:
Zanimivo je kako so po eni strani na homologaciji picajzlasti z raznimi brezveznimi malenkostimi, ko hočeš uvozit predvsem kakšen U.S. avto, potem pa taka šlamparija pri vpisu podatkov. Balkan najhujše vrste!

Cruiser: kaj so ti pod vrsto goriva napisali DIESEL :lol:

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a cruiser1 Sr mar 31, 2010 9:23 pm

nevermind je napisal/-a:
cruiser1 je napisal/-a:Napake v prometnih niso nič novega. Jaz sem že imel, imam in videl ogromno napak. Od napačnega modela, tipa vozila, vrsta goriva, št. sedežev, oblika karoserije.... :roll:

Cruiser: kaj so ti pod vrsto goriva napisali DIESEL :lol:

Kako pa veš? :shock:
Vrni se na Zavarovanje in registracija vozil

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov