Mene pa zanima kako je s totalko avta, npr. ce mas cist osnovno zavarovanje, obvezno in nič druga..pa če si ti kriv...al pa rečes da nis če ti verjamejo al kak...
Al pa da od drugega dobiš kupone...da ti jih nekdo da...bi to se dalo kej zrihtat??
Namreč pred parimi dnevi sm se prevrgo s fotrovim berlingotom na streho..vse vbito..in nevem ka naredit..bi to lahk tak zrihto da bi dubo totalko, kuk bi sploh dubo..avto je vreden 1500e nekje cel..mogoč kej več po evrotaksi npr 2000eur...
500eur mi je feštajn ponudo za celga

Popravlat se mi ga pa tak nespalača, enih 1000eurov pa bi ga zrihto mende...edin da bi dubo isto barvo ne..????sam nevem kak bi pol blo z streho če bi lahk sam tam pobarvo ko bi loke zašvaso...al bi mogo celo??
je pa vbita streha z loki, zadna vrata z šipo...desna polovička..sprednja šipa, sprednja havba nevem...,desni blatnik,spojler spredni vprašanje, hladilnik za klimo mende tud(neki je spustl), desna luč z žmigovcom, sprednja vezna zgorna in spodnja se bi mogoč dale kej ravnat...
Prosim svetujte...kako in kaj naj to zrihtam

Je pa avta res škoda...motor kot nov,menjalnik tud..klima je delala u nulo...podvozje vse zrihtan...km nič za tak avto...$$$..uglavnem z avtom si šov kam si htev ne...