Zavarovalnice, kasko, cene, nasveti, registracija, tehnični pregledi...

Uporabniški avatar
gashper
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a gashper Če apr 01, 2010 7:11 pm

Jaz imam stalno prebivališče v Žireh, tehničnega sem delal na Vrhniki, tam vzel tudi nove tablice, ki sem jih lahko po želji izbiral (LJ, NM, KR...)
[url=http://www.poraba.com/car_details.php?carid=27793] [img]http://www.poraba.com/povprecna/27793_2.png[/img][/url]

Gorjup13
Nov uporabnik

Napisal/-a Gorjup13 Po apr 12, 2010 6:40 pm

A lahko jst brez papirjev od avta v LJ dubim tablce pa ga pol s temi tablcami v NM registreram? namen imam namreč kupiti avto v NM ki pa ni registriran. bi pa imel LJ tablice, ne custom sam pač da so LJ. Poleg tega me pa zanima še kajse mi najbolj splača narediti, ker ima avto tehničnega do 9.meseca, jst pa 8. dubim privu bonus a da avto registreram in azvarujem do takrat pa potem še enkrat ko bom imel tudi bonus? lahko že sedaj ob nakupu kako dobim bonus?

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a B|ind Po apr 12, 2010 7:28 pm

Brez papirjev neboš nikjer dobil tablic.
Saj boš v NM tudi dobil LJ tablice. Če pa jih nimajo pa si vzameš probne in potem avto registriraš v LJ.
Kaj klobasaš okoli bonusa pa ne razumem. Piši bolj razmuljivo in čitljivo.

Gorjup13
Nov uporabnik

Napisal/-a Gorjup13 Po apr 12, 2010 11:47 pm

Avgusta bom imel eno leto registriran avto nase torej če sedaj registriram drug avto še nimam bonusa -5%, slišal sem, da po 11 mesecih lahko uveljavljam prvi bonus ampak tudi za to je še prezgodaj saj imam namen avto zamenjati v roku dveh tednov. Zanima me kaj se mi najbolj splača oziroma kaj lahko naredim, saj bi vsekakor rad čim manj denarja dal zavarovalnici. avto, ki ga kupujem ni registriran, ima pa veljavnega tehničnega do septembra. upam da je sedaj bolj razumljivo napisano

Uporabniški avatar
NejcZ
Poznavalec foruma

Kraj: Mozirje

Napisal/-a NejcZ Pe jul 02, 2010 8:35 am

Zdravo!

Zaradi večih razlogov :lol: :lol: bi rad menjal sedanje tablice (CE) z MB :-P Zdej pa eni pravijo da se vse dobi, drugi da ne.. moram ponje v Maribor, ali jih lahko kje bližje dobim? Nisem neki zbirčen glede številk, samo nove tablice hočem ker ma to prednjo kaput in mi kvari izgled celega avta :D

LP, Nejc
I'm not speeding I'm qualifying...

Uporabniški avatar
plasi
Novinec

Kraj: Suhor

Napisal/-a plasi Pe jul 02, 2010 8:47 am

Ko sem delal servis prek druge firme v Avtu Krka NM je tip zravan mene odprl omaro v kateri so bile tablice za skoraj celo slovenijo, možno da jih je še kaj imel v drugi omari. Tako da se da sigurno dobit, ker sem videl da jih imajo.
Pijem Laško pivo in j... se mi za vse živo!

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Dariooo Pe jul 02, 2010 10:43 pm

FuriousG je napisal/-a:Fotr je pri Španu brez problema dobil KR tablice. Za Špana pa pomojem vsi veste kje se nahaja. ;)

In kje (v kateri obcini) je prijavljen tvoj foter??
Slika

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ So jul 03, 2010 3:09 am

NejcZ je napisal/-a:Zdravo!

Zaradi večih razlogov :lol: :lol: bi rad menjal sedanje tablice (CE) z MB :-P Zdej pa eni pravijo da se vse dobi, drugi da ne.. moram ponje v Maribor, ali jih lahko kje bližje dobim? Nisem neki zbirčen glede številk, samo nove tablice hočem ker ma to prednjo kaput in mi kvari izgled celega avta :D

LP, Nejc

Se enkrat - ce nimas prijavljenega bivalisca v MB, potem v Celju nebos mogel dvignit MB tablic. Bo treba do MBja.

daniel.
Novinec

Napisal/-a daniel. So jul 03, 2010 7:16 am

In zakaj so GO tablice tako popularne?
lp

Uporabniški avatar
mato_L
Nov uporabnik

Napisal/-a mato_L So jul 03, 2010 7:31 am

jst sm hotu v domžalah kupt avto pa sm vprašo če majo slučajno mb tablice in bi jih brez problema dobu, vsepovsod dobiš kakršne tablice želiš.

prustah
Nov uporabnik

Napisal/-a prustah So jul 03, 2010 10:02 am

daniel. je napisal/-a:In zakaj so GO tablice tako popularne?
lp

Ker z njimi avto bolj gre :)

Uporabniški avatar
JamesTheMan
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a JamesTheMan So jul 03, 2010 11:38 am

Courage™ je napisal/-a:
NejcZ je napisal/-a:Zdravo!

LP, Nejc

Se enkrat - ce nimas prijavljenega bivalisca v MB, potem v Celju nebos mogel dvignit MB tablic. Bo treba do MBja.

Tudi sam sem imel enak primer in jih nisem dobil. Mi je rekla, da si morm urediti začasno prebivališče v MB ali pa tam vzeti tablice. Pri njih jih nisem mogu dobiti.

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Napisal/-a Courage™ So jul 03, 2010 12:29 pm

mato_L je napisal/-a:jst sm hotu v domžalah kupt avto pa sm vprašo če majo slučajno mb tablice in bi jih brez problema dobu, vsepovsod dobiš kakršne tablice želiš.

Vse je mozno, dokler nisi tako dalec, da mores pokazati papirje. Garantiram ti, da tablic NE BI dobil, v kolikor bi z delavko na salterju bila tako dalec, da bi preverjala tvoj stalni/zacasni naslov.

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Napisal/-a Courage™ So jul 03, 2010 12:31 pm

spel©a je napisal/-a:ne vem če to drži, jst sm prijavljena v nm, pa sem brez problemov dobila celjske tablice. v Novem mestu.

Potem si ena redkih izjem. Ljudje se motijo, morda je zenska/moski na salterju spregledal ali kakorkoli drugace naredil napako. Po zakonu tablic druge obcine od tiste v kateri si prijavljen ne mores dvigniti drugje, kot v doticni obcini.

Uporabniški avatar
mato_L
Nov uporabnik

Napisal/-a mato_L So jul 03, 2010 12:50 pm

vredu se opravičujem to pa nisn vedu, pol sm jih pa res zato dobu ker mam začasen naslov v mbju.
Vrni se na Zavarovanje in registracija vozil

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov