Js sem cisto dobro prebral kako je tisti sistem misljen, mogoce ti nisi dobro prebral mojega odgovora: obremenjevanje okolja ni v tem, da bi v ozracje izpustil vec CO2 in drugih plinov (o tem se danes res veliko govori - mogoce te je zavedlo ravno to), ampak v tem da ti rabis vec parkirisc, vec rezervnih delov (olje, akumulatorji,...) in da s tem bolj obremenjujes okolje.Misak je napisal/-a:Eh vidiš ko razmišljaš samo do konice nosa in morda za pol prsta naprej
Ce zivis v mestu potem z dvema avtoma zasedes 2 parkirni mesti, to je vec zasedenih parkirnih mest, ne manj. Namesto 500 registriranih avtov pred blokom bi jih bilo 1000, od tega 500 registriranih in 500 tistih drugih, kamor bi lastniki lahko dali gor tablice.Misak je napisal/-a:Zdaj pa nagradno vprašanje - se ti ne zdi da tak sistem bolj spodbuja nakup manjšega avtomobila za po mestu, manj zasedenih parkingov, manj izpustov, namesto sedaj, ker imaš BMW greš z njim tudi v mesto...
Kar se izpustov tice imas prav - tak sistem bi res proizvede manj izpustov, ampak samo tistih od voznje. Vsi tisti izpusti iz tovarn, ko avte in rezervne dele sestavljajo in dobavljajo pa bi bili visji (ker bi bilo pac vec avtov).
Prosim lepo, 90% tvojega odgovora je samo zaljenje.stench je napisal/-a:TIpično nazadnjaško gledano in še slovensko hkrati, v smislu zakaj bi kdo drugi imel neke koristi, če si jaz tega nemorem ali nočem privoščit.
Trend je taksen, da se luksuz obdavci. Vec avtov je pac luksuz in kdor si to lahko vec privosci, naj ustrezno placa. Ti bi pa rad mel vec avtov in placal manj, ali kaj?stench je napisal/-a:Največji argument tukaj je bil, da bi država s tem pobrala dosti manj denarja.