pskoda je napisal/-a:Strokovnjak je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:S klučem podrgneš po havbi in na zavarovalbic rečeš, da ti je neznana oseba popraskala havbo. Zaradi samih kamenčkov ne boš dobil nič
In verjetno tudi izgubil bonus ...
Če je neznani storilec ga ne bo
INFINITI je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:Strokovnjak je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:S klučem podrgneš po havbi in na zavarovalbic rečeš, da ti je neznana oseba popraskala havbo. Zaradi samih kamenčkov ne boš dobil nič
Pri vandalizmu izgubiš 2 razreda
pskoda je napisal/-a:INFINITI je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:Strokovnjak je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:S klučem podrgneš po havbi in na zavarovalbic rečeš, da ti je neznana oseba popraskala havbo. Zaradi samih kamenčkov ne boš dobil nič
Jaz sem pri prejšnem avtu ruknil odprta vrata od drugega vozila, šel sem na zavarovalnico (Tilia), rekel da je bil neznani storilec dobil brez izgube česarkoli.
Osebno mu priporočam, da naj za 100% vpraša, ampak folk to dela, se pravi da se splača
INFINITI je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:INFINITI je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:Strokovnjak je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:S klučem podrgneš po havbi in na zavarovalbic rečeš, da ti je neznana oseba popraskala havbo. Zaradi samih kamenčkov ne boš dobil nič
Jaz sem pri prejšnem avtu ruknil odprta vrata od drugega vozila, šel sem na zavarovalnico (Tilia), rekel da je bil neznani storilec dobil brez izgube česarkoli.
Osebno mu priporočam, da naj za 100% vpraša, ampak folk to dela, se pravi da se splača
To je drugo - škoda na parkirišču, neznani storilec , ko gre pa za štrafe od ključa pade to pod vandalizem in potem se zgubi bonus; vsaj pri triglavu je tako
MasTTer je napisal/-a:Tudi pri Adriaticu Slovenici ne izgubiš bonifikacije in tudi franšize ni pri vandalizmu. Prav tako ga ni nikjer, razen oz. samo v primeru prometne nesreče oz. če si sam kriv... se zaletiš kam, ti poči steklo, zletiš z ceste itd.
Zato pa so dobre delne kombinacije, ker tam nič ne izgubiš. Sepravi, če imaš čisto vse zavarovano, imaš penale le, če sam kakešn karambol narediš...
In vse te stvari, kot so vandalizem, kraja, poškodba na parkirišču, povožena divjad je treba prijaviti na 113, kot je v pogojih napisano. Če ni prijave je le dobra volja cenilca, da prizna...ker mu po pogojih ni potrebno...
Misak je napisal/-a:MasTTer je napisal/-a:Tudi pri Adriaticu Slovenici ne izgubiš bonifikacije in tudi franšize ni pri vandalizmu. Prav tako ga ni nikjer, razen oz. samo v primeru prometne nesreče oz. če si sam kriv... se zaletiš kam, ti poči steklo, zletiš z ceste itd.
Zato pa so dobre delne kombinacije, ker tam nič ne izgubiš. Sepravi, če imaš čisto vse zavarovano, imaš penale le, če sam kakešn karambol narediš...
In vse te stvari, kot so vandalizem, kraja, poškodba na parkirišču, povožena divjad je treba prijaviti na 113, kot je v pogojih napisano. Če ni prijave je le dobra volja cenilca, da prizna...ker mu po pogojih ni potrebno...
Ne cenilca, zavarovalnice. Delo ki ga ima cenilec je samo popis obsega škoda ter ocenitev skladnosti zgodbe s škodo in ni obligatorno za popravilo. Pravna služba na zavarovalnici pa je tista, ki potem da "žegn".
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov