Zavarovalnice, kasko, cene, nasveti, registracija, tehnični pregledi...

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Kraj: Dolenska

Re: Odpoved zavarovanja!

Napisal/-a pskoda So nov 20, 2010 11:09 am

Kako morate zavarovanje vzet na obroke, najbolj da še dajo v trgovini kruh na obroke :roll: Če plačaš z kešem ti dajo še dodaten popust. Svašta

Priporočam ti, da prodaš pasatta in kupiš polota 1.0 pa boš dal slabih 400eur za zavarovanje

Uporabniški avatar
nevermind
Poznavalec foruma

Napisal/-a nevermind So nov 20, 2010 2:48 pm

Kako mi eni greste na falus. In zmeraj se najdete eni in isti moralneži in angelčki ko je govora o gumah, radarjih in alkoholu.
Lepo je napisal, da ni plačal drugega obroka iz takšnih in drugačnih razlogov in ga takoj popljuvate pa nekaj, da kakšne gume ima, pa naj si kupi Polota. Kaj mislite da ljudje serjejo denar? Mogoče je tisti čas izgubil službo ali je imel izredne stroške povezane v družini.
Seat zakaj pa ti potem avto čez zimo spravljaš v garažo pa sprašuješ kaj naredit ko bo stal. Kaj mogoče nimaš za zimske gume? Ja za 200 konjev, razna brezvezna poliranja in zaščite pa imaš ane. Evo lahko tudi jaz sedaj pametujem pa ti nisem tega nikoli napisal.

Zakaj pa nebi vzel na obroke? Mogoče ima 3 mulce in plačo 600€. Kaj misliš, da je vsakemu lahko dat 600€ odenkrat za zavarovanje?

Uporabniški avatar
crxdelsol
aka Technologic aka dejcc

Napisal/-a crxdelsol So nov 20, 2010 2:59 pm

pskoda je napisal/-a:Kako morate zavarovanje vzet na obroke, najbolj da še dajo v trgovini kruh na obroke :roll: Če plačaš z kešem ti dajo še dodaten popust. Svašta

Priporočam ti, da prodaš pasatta in kupiš polota 1.0 pa boš dal slabih 400eur za zavarovanje

Svašta, zakaj pa sploh ponujajo zavarovanje na obroke ? Nikoli ne plačam celo leto naprej, ker ne mislim čakat svojga denarja če med letom menjam avto, pač prekinem obroke.

Kristijan1980
Nov uporabnik

Kraj: Jurovski Dol

Napisal/-a Kristijan1980 Ne nov 21, 2010 11:16 am

Nevermind Hvala ti, da me saj malo razumeš. :) Ni bil moj namen odpret te teme ,da me bodo zdaj vsi popluvali pa mi ponujali neke Polote pa nevem kaj vse. Katerim kaj ne paše se enostavno brigajte za sebe. Ves moj denar zaslužim pošteno in z težkim delom...nekatreri ste pa morda rojeni pod srečno zvezdo in se koplete v denarju. Aja pa tak kot sem napisal,imam avto poplnoma brezhiben,vzdrževanega in tud zimske gume mam na vozilu. Nobenemu ne želim nič slabega in upam da se vam nikoli nebo zgodilo da bi vam zmanjkalo denarja. Žal obstajajo še drugi stroški ,kateri so življensko pomembni. Sicer pa ni bil namen oguljofat zavarovalnico ali karkoli. V vsakem primeru bi plačal ,oziroma sem jim sedaj vse poravnal kar je bilo v dolgu. Lep pozdrav!

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Ne nov 21, 2010 11:39 am

nevermind je napisal/-a:Kako mi eni greste na falus. In zmeraj se najdete eni in isti moralneži in angelčki ko je govora o gumah, radarjih in alkoholu.
Lepo je napisal, da ni plačal drugega obroka iz takšnih in drugačnih razlogov in ga takoj popljuvate pa nekaj, da kakšne gume ima, pa naj si kupi Polota. Kaj mislite da ljudje serjejo denar? Mogoče je tisti čas izgubil službo ali je imel izredne stroške povezane v družini.
Seat zakaj pa ti potem avto čez zimo spravljaš v garažo pa sprašuješ kaj naredit ko bo stal. Kaj mogoče nimaš za zimske gume? Ja za 200 konjev, razna brezvezna poliranja in zaščite pa imaš ane. Evo lahko tudi jaz sedaj pametujem pa ti nisem tega nikoli napisal.

Zakaj pa nebi vzel na obroke? Mogoče ima 3 mulce in plačo 600€. Kaj misliš, da je vsakemu lahko dat 600€ odenkrat za zavarovanje?

Če bi znal malo bolj pozorno brat bi videl,da imam še drugo vozilo in ja tudi CTR sem obul v zimske gume tko,da mi ne s*** kaj jst delam in kaj ne...
CTR bo v garaži večinoma časa razen,če bo kak res lep sončen dan in suhe ceste drugače bo sportage pa laufal celo zimo.Če bi znal malo brat bi videl,da mam za zimo namenjen drugi avto tko,da mi ne pametuj.A je JASNO!!!
Spraševal sem pa zgolj zato,ker bi rad avto pač najbolje ohranil in očuval.Kar se tiče poliranj......bom raje brez komentarja,ker se e splača zato pa imamo v Sloveniji takšne avte kot jih imamo.Eni,ki se pa zavedajo,da je mogoče lep ohranjen avto mogoče zrcalo človeka...
Lej brezveze lahko mi pametuješ ampak nikoli nisem jamral zaradi česarkoli.Eni tuki gor znajo pa sam jamrat pa se neki jokat.Če ni plačal naj nosi odgovornost.In lepo je en član napisal,da ni izpadel samo en obrok...Pa sej v končni fazi to niti ni pomembno.V kolikor pa imaš kakšne težave in bi mi rad še kaj napisal...pa predlagam,da ne smetiva teme pa se po PM zmeniva.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Kristijan1980
Nov uporabnik

Kraj: Jurovski Dol

Napisal/-a Kristijan1980 Ne nov 21, 2010 1:15 pm

Ne se kregat fantje! Ni bil to moj namen.Pač nekateri obsojate po nepotrebnem. Samo pametni se pa tud ne rabite delat tu gor,kot da še noben tu gor ni bil kdaj kaj v dolgih,kot da še nikdar ni noben vozil pod vplivom alkohola,ali pa vozil prehitro. Aja ,pa naj vam še sporočim,da ne kadim in ne zahajam v gostilne na pir. Tak da prvo se prepričajte potem komentirajte. Aja pa to da je bil samo en obrok v zaostanku je tudi res. Lep dan še naprej.
Vrni se na Zavarovanje in registracija vozil

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov