Zavarovalnice, kasko, cene, nasveti, registracija, tehnični pregledi...

Uporabniški avatar
Drager
Stalni uporabnik

Napisal/-a Drager Po dec 28, 2009 4:55 pm

Podjetje Rogelj Romat Avtostekla je pravi odgovor.
Prideš ke, z prstom pokažeš na šipo, vse ostalo rešijo oni. Sem zdajle 2 avta peljal k njim.
L.P.
Ne vozi hitreje kot tvoj angel varuh lahko leti.
http://www.sina-logatec.si/

Volvo power
Novinec

Kraj: kočevje

Napisal/-a Volvo power Po dec 28, 2009 6:01 pm

Najbolje da rečeš, da si šu eno kavsat pa se je preveč z nogami u šajbo upirala :twisted:

Uporabniški avatar
TYAN
Nov uporabnik

Kraj: ZREjČE (priseljenec)

Napisal/-a TYAN Po dec 28, 2009 6:04 pm

Volvo power je napisal/-a:Najbolje da rečeš, da si šu eno kavsat pa se je preveč z nogami u šajbo upirala :twisted:

pol je že bol vrjetn da sm jo na haubi pedeno in je od sile nabijanja z glavo razbila steklo :D

Volvo power
Novinec

Kraj: kočevje

Napisal/-a Volvo power Po dec 28, 2009 6:14 pm

TYAN je napisal/-a:
Volvo power je napisal/-a:Najbolje da rečeš, da si šu eno kavsat pa se je preveč z nogami u šajbo upirala :twisted:

pol je že bol vrjetn da sm jo na haubi pedeno in je od sile nabijanja z glavo razbila steklo :D

nazadnje bo le prišla resnica na dan :EE

Uporabniški avatar
TYAN
Nov uporabnik

Kraj: ZREjČE (priseljenec)

Napisal/-a TYAN Po dec 28, 2009 6:18 pm

Volvo power je napisal/-a:
TYAN je napisal/-a:

nazadnje bo le prišla resnica na dan :EE

Slika

Uporabniški avatar
sebaveh
Poznavalec foruma

Kraj: Slov. Bistrica

Napisal/-a sebaveh Po dec 28, 2009 8:14 pm

Pa kakšen carglass in neoriginalna stekla neki?! Mi imamo vozila in kombinacijo za stekla ter luči sicer zavarovana pri ZM, toda nihče še ni črhnil o kakšnem carglassu in podobnih pocarjih. Enostavno se gre k cenilcu, on poslika vse skupaj, izpolnimo obrazec, vanj vpišemo da je steklo ali luč počilo zaradi kamenja ali drugih razlogov. Potem dobiš nalog za menjavo in gasa proti pooblaščenem servisu. Pa ni važno koliko je avto star. Originalna stekla se morajo vgraditi, pa četudi je zadnja rja na cesti. Razen če izrecno hočeš vzeti denar (okoli 70% vrednosti poškodovane luči) in se odločiš za neoriginalne luči.
Če pa imajo pri Triglavu drugačne pogoje, pa tudi možno.
EDD: Now what?
EDDY: I'm thinking, I'm thinking...
ED: Can I think?
EDD/EDDY: NO!

Uporabniški avatar
GorazdO
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a GorazdO To dec 29, 2009 2:35 am

Je enako, le pri kasku je treba vzet stekla plus (al nekaj takega).
Power is nothing without Control; so Think, Feel, Drive...

sova25
Nov uporabnik

Re: razbita sprednja šipa ...kako zdej

Napisal/-a sova25 Pe jan 14, 2011 7:29 pm

Sicer je tema že nekoliko stara ampak vseeno. Če hočete imeti na svojem vozilu novo originalno steklo (seveda z logotipom), nikar NE menjajte stekel pri CARGLASSU! Meni se je zgodilo, da sem hotela imeti na svojem vozilu originalno steklo, za kar so mi zatrdili, da mi ga bodo vgradili. Ko sem prišla po svoj avto sem imela vgrajeno steklo brez logotipa znamke avtomobila, kar zame pomeni, da je neoriginalno steklo. Oni so še vedno trdili, da so vgradili originalno steklo, saj stekla dela enak proizvajalec. Steklo ima res nek certifikat vendar, če nima poleg certifikata tudi logotipa znamke avtomobila, zame to steklo ni originalno.

LukL
Uporabnik

Napisal/-a LukL Pe jan 14, 2011 7:34 pm

sova25 je napisal/-a:Sicer je tema že nekoliko stara ampak vseeno. Če hočete imeti na svojem vozilu novo originalno steklo (seveda z logotipom), nikar NE menjajte stekel pri CARGLASSU! Meni se je zgodilo, da sem hotela imeti na svojem vozilu originalno steklo, za kar so mi zatrdili, da mi ga bodo vgradili. Ko sem prišla po svoj avto sem imela vgrajeno steklo brez logotipa znamke avtomobila, kar zame pomeni, da je neoriginalno steklo. Oni so še vedno trdili, da so vgradili originalno steklo, saj stekla dela enak proizvajalec. Steklo ima res nek certifikat vendar, če nima poleg certifikata tudi logotipa znamke avtomobila, zame to steklo ni originalno.

to sem vam že kako leto nazaj govoril, v neki drugi temi, pa ste se mi vsi smejali.... sej počas se bo folk začel zavedat kako stvari stojijo :?

Uporabniški avatar
Blink-182-
Stalni uporabnik

Kraj: Škofja Loka

Napisal/-a Blink-182- Po jan 17, 2011 11:54 pm

En vprašanje :D sj če ti rečeš da si lojtro gor vrgu bi ti tud izplačali al ne?
Al pa da bi jaz pač si razbil prednje luči, ker so že vse zbledele, bi mi zavarovalnica krila nove? al bi glede na to da bi bile samo luči stolčene začeli kaj mutiti, da sem to namerno naredil... glede na to da pridejo luči okoli 1000€ obe, avto pa po evrotaxu vreden recimo 2500€ :D
Imam pa zavarovano kombinacijo za luči seveda.

Uporabniški avatar
crxdelsol
aka Technologic aka dejcc

Napisal/-a crxdelsol To jan 18, 2011 1:17 am

Ravnokar sem to naredil na mojem audiju a3.

Malo sem butnil luč ob pranju preveč in je počila, tud na zavarovalnici sem rekel (mariborska) da se je to zgodilo pač pri pranju. Pri mariborski je tako da jih ne zanima zakaj in kje si razbil lahko pa uveljaviš največ 3 stvari na eno obdobje zavarovanja, potem pa ti J kombinacija zamre oz. lahko doplačaš "polovičko" in imaš spet 3 možnosti tako so vsaj meni razložili na ŠAD.

Aja še to. Luči sem kupil na silux in bom sam popravil, izplačano pa bom potem dobil 70% cene novih originalnih.
Vrni se na Zavarovanje in registracija vozil

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov