andrejkor
objavaObjavljeno: 19 okt 2010 20:47 Pošlji temo: Prenos bonitete
Zdravo!
Mene zanima, kako je z prenosom bonifikacije iz starša na otroke...sem mlad šofer in me zanima če je možen prenos pred dopolnitvijo 21 leta?? Sedaj je moj auto pisan na očeta in ima 50% bonifikacije.
miha_racer
objavaObjavljeno: 19 okt 2010 20:53 Pošlji temo:
Kaj pa prenos iz kolesa z motorjem (skutera) =>50%popusta na avtomobil?
miha_racer je napisal/-a:Kaj pa prenos iz kolesa z motorjem (skutera) =>50%popusta na avtomobil?
f.taunus je napisal/-a:P.S. Iz tvojega posta se da tudi tolmačiti, da bi ti rad iz ene police naredil dve z istim bonusom? Če bi to rad, pa ne bo šlo ... obstaja skupna baza na SZZ.
Jerch_ je napisal/-a:matobeli da se, samo naleteti moraš na pravega..
nekdo je spraševal kako ti podarijo 50% bonusa? kakšne 2 leti je od tega ko se je to dalo na eni od zavarovalnic s sklenitvijo nekega življenjskega zavarovanja itd.. za min 5 let, če se ne motim
Blink-182- je napisal/-a:Jerch_ je napisal/-a:matobeli da se, samo naleteti moraš na pravega..
nekdo je spraševal kako ti podarijo 50% bonusa? kakšne 2 leti je od tega ko se je to dalo na eni od zavarovalnic s sklenitvijo nekega življenjskega zavarovanja itd.. za min 5 let, če se ne motim
ja to je bilo pri triglavu, potem so pa lani ta popust na lepem uninili in se lahko lepo j*bemo z njihovim glupim življenskim zavarovanjem ki ga še 2leti ne morem prekiniti
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov