gasperozimek je napisal/-a:207cc je napisal/-a:Tablice po meri (napis po želji) so vedno 10x cena navadne. Mislim da so trenutno 19€ tko da je poj 190€. Pa nobene veze nima, al daš 3 črke gor al pa 6...
lp, j
ne vem kako je trenutno s tem, sam tri mesce nazaj so mi na Avto Krki v NM rekl, da stanejo tablice po naročilu 170 evrov
Doche je napisal/-a:Jas sem tud MB tablice z grbom Ormoža za 500 sit prelepil z Mb grbom..
MiksoM je napisal/-a:Doche je napisal/-a:Jas sem tud MB tablice z grbom Ormoža za 500 sit prelepil z Mb grbom..
Pa se to sploh lahko? Ok, mogoče malo čudno vprašanje - ampak nočem, da bi imel zaradi tega kdaj pozneje probleme oz. da bi me zaradi tega doletela kakšna kazen... Predvsem me zanima za ta konkreten primer, tablice MB, pa da se nalima drug grb - a je to potrebn kje javit... ? Predvsem pa, kje se da dobit grbe za tablice
BlueAngel je napisal/-a:mene bi pa zanimal,kolk je lahko dolga beseda ki si jo daš napisat?,...zdej če vem prov je to 6 črk
samo mesarec je napisal/-a:olla
bolje zapiti tisto vsoto, kot pa državi devati takšen denar za tablice po naročilu in jutri boš prodal avto za tablice pa se boš obrilsal pod nosom.
samo mesarec je napisal/-a:olla
no, to pa nisem vedel, da po naročilu ostanejo, ampak vseeno nebi dal državi, seveda stvar posameznika.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost