ajkamajka je napisal/-a:Zavarovalnica Generali-vsaj kar se mojih izkušenj tiče-ŽIV NATEG.Čim dlje stran ker so totalno neresni!
Damijan Hočevar
Postojna
xalfist je napisal/-a:Ker se mi je pred časom, zgodila nezgoda, in ker je avto kasko sem šel na zavarovlanico in uredil vse potrebne zadeve. Rekli so mi da rabijo predračun, kleparske delavnice da ocenijo če je totalka ali bojo krili popravilo. Čez čas so mi sporočli da je avto ocejen totalka, sem reko ok, pa naj bo totalka. No jaz sem imel en predračun v vrednosti 1600€. Sem mislil ok če dobim vsaj 1200€ bo zadost. Danes pa dobim domov papirje in znesek 500€? Sedaj pa nevem koliko oni odbijejo od dejanske vrednosti avta.
Avto je kia sephia 1.5 16v 2001, 130.000km, vsa oprema kere so sephie imele. Po oglasih če gledam 500€ cene so tiste kere so res zjebane , brez opreme pa še to letnik 98-99. Tak letnk 2001 z opremo pa je cena 1200-1800€.
Lani smo meli punteja prvi model 1999, totalko, sam da ni šlo iz kaska ker je bil drug kriv, pa smo dobli 1200€.
Zato mi je ta znesek sedaj veliko premalo? Za 500€ mi tega noben ne bo šel popravlat?
Je že imel kdo podobno situacijo da je dobil tolk malo?
zidco je napisal/-a:xalfist je napisal/-a:Ker se mi je pred časom, zgodila nezgoda, in ker je avto kasko sem šel na zavarovlanico in uredil vse potrebne zadeve. Rekli so mi da rabijo predračun, kleparske delavnice da ocenijo če je totalka ali bojo krili popravilo. Čez čas so mi sporočli da je avto ocejen totalka, sem reko ok, pa naj bo totalka. No jaz sem imel en predračun v vrednosti 1600€. Sem mislil ok če dobim vsaj 1200€ bo zadost. Danes pa dobim domov papirje in znesek 500€? Sedaj pa nevem koliko oni odbijejo od dejanske vrednosti avta.
Avto je kia sephia 1.5 16v 2001, 130.000km, vsa oprema kere so sephie imele. Po oglasih če gledam 500€ cene so tiste kere so res zjebane , brez opreme pa še to letnik 98-99. Tak letnk 2001 z opremo pa je cena 1200-1800€.
Lani smo meli punteja prvi model 1999, totalko, sam da ni šlo iz kaska ker je bil drug kriv, pa smo dobli 1200€.
Zato mi je ta znesek sedaj veliko premalo? Za 500€ mi tega noben ne bo šel popravlat?
Je že imel kdo podobno situacijo da je dobil tolk malo?
men so mojga ocenili na 1700, ceprav se prodaja po 2800-3000..z obrazlozitvijo da se lahko avto prodam...zato je taksna cena..
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov