Zavarovalnice, kasko, cene, nasveti, registracija, tehnični pregledi...

Uporabniški avatar
Bostyancek
Nov uporabnik

Kraj: savinjska

pritožba na ponujeno vrednost

Napisal/-a Bostyancek Če okt 13, 2011 10:41 am

Pozdravljeni,
imam problem: udeležen sem bil v verižnem trčenju, kjer sem se nekomu zaletel v rit nato pa se je vame zaletelo drugo vozilo. Za škodo na prednjem delu vozila sem sam kriv, za škodo na zadnjem delu pa je kriv za mano vozeči voznik.
Sedaj se zavarovalnica sklicuje, da je bil avto že totalka ko je v njega priletel zadnji. In tako je bila vrednost avtomobila 1.619 €. Izdelana je bila tudi kalkulacija, kjer je razvidno da je na zadnjem delu ca. 34 % celotne škode.
Sedaj pa mi zavarovalnica ponuja 6,2 %? Po moje bi mogli izplačati teh 34%?
Prosim za nasvet.
VOLK JE CEL, KOZA PA SITA

Uporabniški avatar
zuzek
Uporabnik

Re: pritožba na ponujeno vrednost

Napisal/-a zuzek Če okt 13, 2011 10:51 pm

Bostyancek je napisal/-a:Sedaj se zavarovalnica sklicuje, da je bil avto že totalka ko je v njega priletel zadnji.

ma sam kake se spomnejo barabe :evil: katera zavarovalnica to, da dobi malo reklame?
Alergičen na rjo

Uporabniški avatar
Bostyancek
Nov uporabnik

Kraj: savinjska

Napisal/-a Bostyancek Pe okt 14, 2011 7:34 am

euroherc / hrvaška
VOLK JE CEL, KOZA PA SITA

supermico
Nov uporabnik

Napisal/-a supermico Pe okt 14, 2011 8:09 am

Po moje ti mora zavarovalnica kriti škodo, ki jo je povzročil drug voznik. Pika. V tvojem primeru škodo zaradi poškodb na zadnjem delu oz. 34%.

dono
Nov uporabnik

Napisal/-a dono Po dec 19, 2011 3:48 pm

Mal prebiram stare teme. Ampak so pa cigani ti v zavarovalnicah!! :evil:
Zakaj hudiča je važno, kakšen je bil avto spredaj!? To je itak tvoja stvar in tvoj strošek. Jst mislim, da je taka zadeva zrela za kakšnega odvetnika. Če tisti za tabo tvojemu avtu ni povzročil totalke, majo da ti plačajo in fertik. Jst bi poskušal it še dlje in poskušal dobiti nek delež še za sprednji del. Navsezadnje je tisti za tabo povzročil nekoliko večjo škodo tudi na sprednjem delu, ko se je zabil vate. Pa naj dokažejo, da je bila škoda narejena samo s tvojim trkom.

A so take stvari kje mal bolj objasnjene? Res me zanima v kakšnih primerih te zavarovalnice lahko nategnejo. Ker ko tkole poslušam folk se mi zdi to živa svinjarija kar se dogaja. V pogodbah pa teh stvari ne piše.
Vrni se na Zavarovanje in registracija vozil

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov