MGsax je napisal/-a:po mojem hočeo videt če j eto res (potek nesreče) nekateri so to inscinirali in potem denar potegnili. saj če ima ženska popravljeno jo bodo verjetno vprašali če je res.ipd
dgrejtest je napisal/-a:katera zavarovalnica..?
mogoče nisi bil dost oster? dej mi stevilko od moza, pa ga bom jest poklicu pa napizdu... pa se za tiste gasaparate, k mi jih Airbrush dolguje mu nom j*** majku...
Pero
cresh je napisal/-a:MGsax je napisal/-a:po mojem hočeo videt če j eto res (potek nesreče) nekateri so to inscinirali in potem denar potegnili. saj če ima ženska popravljeno jo bodo verjetno vprašali če je res.ipd
Problem je v tem, da sem jo jst včeri klicu pa je rekla da bo šla v petek na verovškovo, pol zvečer me je pa njen mož klicu in začel mene nadirat, kva se jst zdej grem kva jo klicarm, in da nej zavarovalnico njo pokliče in ko bo ona rekla da bo imela cajt, nej potem k njej pridejo.
MGsax je napisal/-a:cresh je napisal/-a:MGsax je napisal/-a:po mojem hočeo videt če j eto res (potek nesreče) nekateri so to inscinirali in potem denar potegnili. saj če ima ženska popravljeno jo bodo verjetno vprašali če je res.ipd
Problem je v tem, da sem jo jst včeri klicu pa je rekla da bo šla v petek na verovškovo, pol zvečer me je pa njen mož klicu in začel mene nadirat, kva se jst zdej grem kva jo klicarm, in da nej zavarovalnico njo pokliče in ko bo ona rekla da bo imela cajt, nej potem k njej pridejo.
pol pa povej na zavarovalnici naj jo oni pokičejo, pa se z njo dogovorijo!
MGsax je napisal/-a:če majo pogosbo z zavarovalnico pol pa bi ti lahko dali dva lista za podpisat da se pač tisti denar njim nakaže ti pa avto odpelješ.
dgrejtest je napisal/-a:aaaa! pa tko povej!
Dej uni tetki na RENOju stevilko od une tetke k te je podrgnla.. pa nej se babe same zmenjo. Kaj se ti sekiras, itak ga bos prodal in (upam) ne bos spet kupil renoja...
pero
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov