Maš sicer neke fore, da greš delat tečaj varne vožnje pa ti to upoštevajo pa še neke druge stvari, samo o tem ne bom preveč na široko pisal ker se na to ne spoznam.
HPF je napisal/-a:Zavarovalnici bo potrebno doplačat zavarovanje za mladega voznika, ne bo zavarovalnica kr tak krila lol. Bo treba kr pripravit ene 300€
f.taunus je napisal/-a:HPF je napisal/-a:Zavarovalnici bo potrebno doplačat zavarovanje za mladega voznika, ne bo zavarovalnica kr tak krila lol. Bo treba kr pripravit ene 300€
In kje si ti sedaj pobral teh 300€?![]()
AO zavarovanje, PR04 za 165kW stane okrog 500€ (z vključenim AO+ pa 600€), doplačilo za voznika z manj kot 3 leta izkušnjami stane 20% premije za AO in AO+, torej maksimalno 120€.
HPF je napisal/-a:f.taunus je napisal/-a:HPF je napisal/-a:Zavarovalnici bo potrebno doplačat zavarovanje za mladega voznika, ne bo zavarovalnica kr tak krila lol. Bo treba kr pripravit ene 300€
In kje si ti sedaj pobral teh 300€?![]()
AO zavarovanje, PR04 za 165kW stane okrog 500€ (z vključenim AO+ pa 600€), doplačilo za voznika z manj kot 3 leta izkušnjami stane 20% premije za AO in AO+, torej maksimalno 120€.
Prosim, povej mi kje dobite takšne cene za zavarovanje. Ko sem bil še mladi voznik sem za 132kw 1.8T z 50% popustom plačal ~1250€. Bil sem sicer v PR14, ampak če se prav spomnim je PR04 -50%, kar je torej enako kot sem dobil jaz. Zavarovano sem imel AO+, divjad, stekla pa parkirišče, pa mladega voznika.
Weasel, hvala. Vzeto na znanje
ChuckNorris, točno zdaj si me spomnil, da je imela moja punca enako. Pomoje je to dobra rešitev, če nimaš svojega avta, ker lahko voziš vse ostale avte ko je zavarovanje vezano na tebe osebno. To bo pomoje najboljša rešitev.
Lp
Bago je napisal/-a:Zahvaljujem se za odgovore, včeraj (po prvi uri pri avto šoli) sem se pozanimal ter izvedel, da če zavarovalnico ne obvestim in imam prometno nesrečo, moram kriti 25%. Če pa zavarovalnico obvestim, moram doplačati 25% več pri zavarovalnini... Sem nekako neodločen, avto je bil kupljen za 4500€, vreden vsaj 7000€. Zavarovalnina (kasko) znaša okoli 750€ letno (4. premijski razred).
Naj doplačam 25% ali v primeru nesreče krijem 25%?
Lp
belkaena je napisal/-a:Bago je napisal/-a:Zahvaljujem se za odgovore, včeraj (po prvi uri pri avto šoli) sem se pozanimal ter izvedel, da če zavarovalnico ne obvestim in imam prometno nesrečo, moram kriti 25%. Če pa zavarovalnico obvestim, moram doplačati 25% več pri zavarovalnini... Sem nekako neodločen, avto je bil kupljen za 4500€, vreden vsaj 7000€. Zavarovalnina (kasko) znaša okoli 750€ letno (4. premijski razred).
Naj doplačam 25% ali v primeru nesreče krijem 25%?
Lp
Ti plačaš škodo na vozilu v katerega si se zaletel. Ta trenutek ne veš kakšno škodo boš naredil, lahko pa vprašaš koliko stane recimo menjava odbijača na X6.
Skratka ne se igrat in doplačaj za mladega voznika.
Lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov