Aleks666 je napisal/-a:živjo, a mi lahko kdo pove koliko bi me prišlo več za plačat zavarovanje avta, če plačam zavarovanje na ustanovi, ki pač opravlja tehnične preglede in registracijo in ne direktno na sami zavarovalnici... približno? In še to, če plačam tu in ne na zavarovalnici a se mi še vedno šteje 5% popust pri takojšnjem plačilu letne premije (v primeru generali)?
mihaing je napisal/-a:Aleks666 je napisal/-a:živjo, a mi lahko kdo pove koliko bi me prišlo več za plačat zavarovanje avta, če plačam zavarovanje na ustanovi, ki pač opravlja tehnične preglede in registracijo in ne direktno na sami zavarovalnici... približno? In še to, če plačam tu in ne na zavarovalnici a se mi še vedno šteje 5% popust pri takojšnjem plačilu letne premije (v primeru generali)?
Kdo pa je tebe našponal. Cena se obračunava po lestvici za katere je vse enaka ne glede na kraj plačila. Kdo pa sloh še hodi direktno plačevati na zavarovalnico![]()
Aleks666 je napisal/-a:mihaing je napisal/-a:Aleks666 je napisal/-a:živjo, a mi lahko kdo pove koliko bi me prišlo več za plačat zavarovanje avta, če plačam zavarovanje na ustanovi, ki pač opravlja tehnične preglede in registracijo in ne direktno na sami zavarovalnici... približno? In še to, če plačam tu in ne na zavarovalnici a se mi še vedno šteje 5% popust pri takojšnjem plačilu letne premije (v primeru generali)?
Kdo pa je tebe našponal. Cena se obračunava po lestvici za katere je vse enaka ne glede na kraj plačila. Kdo pa sloh še hodi direktno plačevati na zavarovalnico![]()
A tako torej... ok, hvala
a_sist je napisal/-a:Aleks666 je napisal/-a:mihaing je napisal/-a:Aleks666 je napisal/-a:živjo, a mi lahko kdo pove koliko bi me prišlo več za plačat zavarovanje avta, če plačam zavarovanje na ustanovi, ki pač opravlja tehnične preglede in registracijo in ne direktno na sami zavarovalnici... približno? In še to, če plačam tu in ne na zavarovalnici a se mi še vedno šteje 5% popust pri takojšnjem plačilu letne premije (v primeru generali)?
A tako torej... ok, hvala
Glede zavarovanja je po mojih izkušnjah najslabše iti nekam in rečt 'jaz bi zavaroval avto'. Vidli te bodo, da si začetnik in te bodo obral. Poskusi pri več zavarovalnicah zbrati najboljšo ponudbo. Najboljša varianta pa je, da zavaruješ pri agentu, pri katerem ima npr. avto, hišo ipd zavarovan tvoj oče, ali pa brat, mogoče preko kakega kolega .. Kot je mihaing povedal, se zavarovanje najprej plača 100%, potem pa vsako leto, brez uveljavljanja zavarovalnine, pade za 5%... imajo pa agenti možnost t.i. komercialnega popusta in na ta popust poskusi ciljat
Aleks666 je napisal/-a: glede popusta sm pa meu v mislih "ker prejmete 5 % popust za takojšnje plačilo letne premije" pri Generali
eentox je napisal/-a:če si iz okolice LJ ti dam lahko cifro agenta da ti da še kakšen dober popust
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov