Zavarovalnice, kasko, cene, nasveti, registracija, tehnični pregledi...

Ribic_D_
Nov uporabnik

Poravnalna ponudba od zavarovalnice

Napisal/-a Ribic_D_ Pe mar 23, 2012 11:09 pm

Servus,

V nedeljo 18.3. 2012 sem imel prometno nesrečo v kateri mi je voznik peugeota cc 206 odvzel prednost in na koncu je počilo.
Piđota so ocenli v totalko (obvezna odjava iz prometa), meni pa ekonomsko totalko pri njegovi zavarovalnici, saj je imel kasko zavarovan avto. Zadeva je potekala brez policije, izpolnil se je obrazec.

Imam Hondo Civic l. 97 bingota.
Poškodbe:
- Desna luč
- Komplet prednji odbijač z nosilcem
- Pokrov motorja ( se bi dalo doma popravit, ni takšna škoda)
- desni blatnik

Neverjetno hitro sem dobil poravnalno ponudbo od zavarovalnice Triglav ( v sredo), pri kateri so mi ocenili ekonomsko totalko na glede zgoraj navedene poškodovane dele.
Poravnalno ponudbo sem dobil v znesku 635 €.

Če ima kdo izkušnje s tem, se je pametno pritožit in upat če bi še bilo kaj več ali sprejet pa tiho bit ? :D :twisted:

Hvala za pomoč,
Lp, Davorin

Uporabniški avatar
tiguan
aka Sonček

Re: Poravnalna ponudba od zavarovalnice

Napisal/-a tiguan Pe mar 23, 2012 11:20 pm

Kolk pa misliš, da so vredne 15 let stare honde, največ 800 evrov, tiste zrihtane so razred zaase. Dobil si dobro ponudbo, vzami, bodi tiho. :D
Član od leta 2004

Ribic_D_
Nov uporabnik

Napisal/-a Ribic_D_ Po mar 26, 2012 11:10 am

tiguan je napisal/-a:Kolk pa misliš, da so vredne 15 let stare honde, največ 800 evrov, tiste zrihtane so razred zaase. Dobil si dobro ponudbo, vzami, bodi tiho. :D

Ja saj vprašat pa ni greh :D Moja je tudi kar zrihtana, ampak glede na izračunane stroške sem res lahko kar tiho, še bo ostalo za kakšen pir :D

Uporabniški avatar
WMB
aka lumpii

Kraj: Domžale

Napisal/-a WMB Po mar 26, 2012 8:14 pm

Ribic_D_ je napisal/-a:
tiguan je napisal/-a:Kolk pa misliš, da so vredne 15 let stare honde, največ 800 evrov, tiste zrihtane so razred zaase. Dobil si dobro ponudbo, vzami, bodi tiho. :D

Ja saj vprašat pa ni greh :D Moja je tudi kar zrihtana, ampak glede na izračunane stroške sem res lahko kar tiho, še bo ostalo za kakšen pir :D

To da je zrihtana je tvoj problem....to njih ne zanima, oni le originalne dele dajo.
Tiho bodi in vzemi vse skupaj....pol pa na odpad, naberi dele in na štrihanje....vsaj pol mora ostat :)
FOLCIKA - SCIROCCO
Vrni se na Zavarovanje in registracija vozil

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost