Pri Generaliju se ga da naknadno zavarovat, sem vprašal. Računajo ti potem samo preostali čas do konca.weasel je napisal/-a:Samo glede mladega voznika... Mislim, da se da to naknadno zavarovati, tako, da ti ni treba že zdaj.
Kar se tiče popustov - doma imamo vse pri Triglavu (hišo, avte, življenjsko). Skopiral police in jih pokazal v poslovalnici - popusta je bilo za en drek.

Ne vem kje dobite te blazne popuste, meni so pri vseh zav. ponudili kvečjemu 5% na takojšnje plačilo, pa kakšen popust na vozniške izkušnje.
No, malo sem šel brat splošne pogoje za polni kasko in se vedno bolj nagibam k Generaliju. Pogoji podobni kot pri Triglavu, cena mnogo nižja. Recimo Triglav splošni kasko ne pokriva vlomske tatvine, Generali pa. Toča je že v polnem kasku, pri Triglavu je treba posebej.
Čeprav razmišljam, ali je sploh smiselno imeti kasko. Do zdaj v 12 letih nisem imel nesreče (pa kljub temu nimam bonusa, ker je prvi avto

Edino kar se mi je zgodilo, da sem enkrat pri parkiranju razbil žmigouc in malo popraskal pleh. Popravil sam za 20€, rabljeno.