Zavarovalnice, kasko, cene, nasveti, registracija, tehnični pregledi...

Uporabniški avatar
ban
Mojster foruma

Re: Ris na vratih - zavarovanje?

Napisal/-a ban Če maj 24, 2012 8:25 pm

black je napisal/-a:
ban je napisal/-a:Sem imel na vratih ris od ključa ali žeblja, imel sem zavarovan parking kot delni kasko, šel k cenilcu, kjer niso nič koplicirali. Izpolniš njihov obrazec, oni poslikajo, daš popravit in stvar končana.

Nesposoben cenilec, bi jaz rekel temu...

Zakaj le? Imam polni kasko + vse delne kaske, vsako leto znosm zavarovalnici 600€, z 50% bonifikacijo in nekaj popusti, plus še zavarovanje doma, vikenda..... Ko pride agent po denar ni nobenega problema, tud ob polnoči bi prišel če je treba, če pa jaz 1x na X let nekaj uveljavljam, je pa težava? Lepo te prosm. Če bi mi tam začel kej komplicitrat pošlem vse v 3 pm in grem takoj drugam zavarovat. Sicer mi pa ta kombinacija parkinga krije poškodbe s strani neznanega voznika, to je lahko tudi motorist na avtomatiku ali pa kolesar, ki z pedalom podrsa po vratih.
Zadnjič spremenil ban, dne Če maj 24, 2012 8:28 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
black
Poznavalec foruma

Napisal/-a black Če maj 24, 2012 8:28 pm

Pravila so pravila, brez pravil je pa kaos

mišek
Uporabnik

Napisal/-a mišek Pe maj 25, 2012 10:39 am

Bil danes tam, je reko, ni problema bomo zrihtal :) Da pač neki druga ocenijo pa gre skozi. Delavnico imajo pa sami. Bo pa treba barvat vrate od letvice gor, baje. Da drugače se pozna, če bi poskušal sam ris popravljat. Potem bom pa še reko, naj mi tiste pike po haubi mal poflikajo, ko so od kamenčkov, toliko da se tist cink ven ne sveti. Črn avto pa se vse vid :(

Uporabniški avatar
106
Stalni uporabnik

Kraj: Tukaj

Napisal/-a 106 Pe maj 25, 2012 12:07 pm

Al pa se zmeni da ti dajo denar ,da si boš pač sam rihtal pol pa ti kak mojster to z poliranjem odpravi gre super to nardit pa še dnarja ti bo neka vrjetno ostalo 8)

mišek
Uporabnik

Napisal/-a mišek Pe maj 25, 2012 12:17 pm

S poliranjem tega ne rešiš, ris globok, se prav belo vidi, ne vem zdaj če je čist do pločevine ali ne, globok je v glavnem.
Reko je, da lahko bi malo zretuširali, ampak bi se poznal flek. Je reko, da to je treba pošteno zrihtat, če hočeš da zgleda kot je treba. Čeprav se men tud mal tak zdi, vrate it barvat, sam klinc...

Uporabniški avatar
106
Stalni uporabnik

Kraj: Tukaj

Napisal/-a 106 Pe maj 25, 2012 1:15 pm

Jaz sem gledal na youtube in detailingworld pa tudi tukaj na forumu že prav take slike kjer so bli globoki risi pa luknce od kamenčkov recimo prav do pleha pa se jih zafila z original barvo avta z zobotrebcem recimo pol se en dan počaka in nato spolira pa se ne vidi čisto nič ,če bom našel te primere jih zalepim sem ,če ne pa lahko mirno recimo grahovca al pa lamike vprašaš ;)
Vrni se na Zavarovanje in registracija vozil

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov