Cifra je napisal/-a:Od zavarovalnice do zavarovalnice je drugače. Eni zahtevajo zapisnik, drugi ne.
CupraR je napisal/-a:Eh nobenga polcaja ne rabš, greš lepo na zavarovalnico, podaš vloga za uveljavitev kaska, pol se pa že z cenilcem zmeneš kako pa kaj. Mam prakso, tako da se nism neki zmislu
Doskat lahko poškodbo na vozilu opazš šele doma, kaj a boš pred bajto pol policijo klical :P
CupraR je napisal/-a:Eh nobenga polcaja ne rabš, greš lepo na zavarovalnico, podaš vloga za uveljavitev kaska, pol se pa že z cenilcem zmeneš kako pa kaj. Mam prakso, tako da se nism neki zmislu
Doskat lahko poškodbo na vozilu opazš šele doma, kaj a boš pred bajto pol policijo klical :P
matey18 je napisal/-a:Si bom sposodil tole temo. Na parkingu so mi poškodovali vozilo in sicer zaletel se mi je ko je vozil vzvratno in poškodoval zadnja vrata tako da je pošteno vdrto. Ker je avto star in pomoje ni več vreden več kot 300-400€ me zanima če uveljavljam kuponček mi bojo verjetno ocenili da je totalka. Kako to potem poteka nekdo mi je rekel da te nekaj izplačajo in ti avto ostane ampak potem avta ni več možno registrirat???? Je to res???
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov