Zavarovalnice, kasko, cene, nasveti, registracija, tehnični pregledi...

Uporabniški avatar
mazda-mx3
Uporabnik

Kraj: BiRiKiNi

Napisal/-a mazda-mx3 To nov 04, 2003 2:12 pm

aha od decembra dalje imajo menda skoraj vsa pooblastila! :evil:
Defendemos la alegria :::::::::: Svoboda Tuningu!:)
Slovenski Mazda forum

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Če nov 06, 2003 4:20 am

Tamara to da prideš na tehničnega u minici pa tip gleda tebe pa avto pa štempl pa basta ja pa po pravic povedan zame bedarija!Pa ne da bi mel kaj prot teb (si po moje prav fajn punca :wink: ) al pa prot kerkol žensk sam zdi se mi bedasto ko pride "punčka" u minici na tehničnega z napol razsutim avtom pa jo spusti men pa j**e ker mi luč na tablci ne dela :shock: :twisted: :twisted: :evil:
Oki pa tud ne pravm da maš na pol razsut avto!
Sam sem pa doživu primer ko je kolegica mela res napol razsutega jugiča.Ročna ni prijela, dolge luči niso delal, spredaj diski ena stran 120 druga komi bogih 60 (po tistih njihovih števcih) da o zadnjih ne govorim itd... A ker je res punca in pol za pogledat ji je tip sam reku:dej to si porihti pa štempl pa basta.
Ampak čez tri dni je mela nesrečo.
Zakaj?
Bremze so čist odpovedal in še tisti 60 (kaj te vem kera enota je) je odpovedalo!
Punci hvalabogu ni blo nč sam je pa prišla tok k pameti da zdej sama ko opaz da neki ne štima pri avtu obišče mehankarja.
Tamara pa ne mislit zdej da jaz mislim da maš neki na pol razsut avto sploh ne!
Sam pač pravm da avto mora bit popolnoma izpravn, konc koncev gre za naša življenja pa za življenja drugih pa ni važn al ga voz lepa mlada punca ali stara oma, deda, mlad voznik ali kdorkol pač.
Oki pa pustmo zdej tle fore kot so felne gume pa bla bla bla.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
Tamara
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tamara Če nov 06, 2003 8:03 am

Lisko: avto je bil pravzaprav brezhiben. :D Imamo pa pri nas na tehnicnem enga starga pohotneza, ki dela na tak nacin in je bla tist bolj njegova kaprica...ceprav bi me verjetno tudi sicer spustil skoz...ne vem...

Ne zagovarjam, da skozi tehnicnega spuscajo avtomobile kot tisti yugo kot si ti povedal. Zaradi tega se ljudje tudi pobijajo, njim se pa zdi ful dobr, ker so skoz prisli, ceprav imajo vse razturano :x

Po drugi strani pa, da te jebejo zaradi tega, ker lucka na tablici ne dela, je pa primitovnost na drugi strani!!!!!!

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Če nov 06, 2003 2:55 pm

Tamara sej ne pravm da tvoj avto ni brezhiben sam dvignil me je k sem se spomnu kaj se je prijatlci zgodlo.Ja pa res vrgu me je ker mi lučka na tablci ni delala!!
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

dolenc
Novinec

Napisal/-a dolenc Če nov 06, 2003 4:09 pm

lisko1 je napisal/-a:Tamara sej ne pravm da tvoj avto ni brezhiben sam dvignil me je k sem se spomnu kaj se je prijatlci zgodlo.Ja pa res vrgu me je ker mi lučka na tablci ni delala!!

a tebe tud? mene je tri leta nazaj, prov na smeh mu je šlo, pa sem ga pol jst zaj...

cr00ky
Nov uporabnik

Napisal/-a cr00ky To jan 27, 2004 5:21 pm

Galantfrik: Sej tehnicnga, pa to si naredu...

ko bos pa bil v nesreci udelezen, pa da polcaji mal prevec gume gledajo... pa hocjo homologacijski kartoncek... pol si naj.....

Moj frend, je bil v nesreci udelezen(ena baba se vanga pocla), pa brez homologacije... Pa mu ni zavarovanje prav nc veljal... vse je mogu pokrit (svoje stroske, od une babe, pa okol 90k sit polcajem... isto kot da nimas avta registriranga...

Potem se je pa uradno prtozu, da je tud avto tak zavaroval... pa so mu rekl, da tazga zihr ni... potem so sli pa polcaji se na tehnicni servis prevert, pa so jim m rekl, da tazga avta zihr niso cez spustl... (so se mal vn potegnl...)

Un ubozcek, pa placu k norc...

...ni se za igrat...

Lp, Cr00k

VIA
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a VIA Pe jan 30, 2004 12:31 pm

A pol si jaz nerabim zrihtat homologacije za svoje spojlerje itd. ker je avto ze staaaar in nimam niti HK? :twisted:
Slika

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Pe jan 30, 2004 12:32 pm

VIA je napisal/-a:A pol si jaz nerabim zrihtat homologacije za svoje spojlerje itd. ker je avto ze staaaar in nimam niti HK? :twisted:

nope...
bo kar treba rihtat... boš mogu doplačat še za homokartonček :wink: :wink:
SlikaSlika

PETER O.
Nov uporabnik

Napisal/-a PETER O. Ne feb 22, 2004 11:55 am

vprašanje za galntfrika-a!!
kateri avto pa potem voziš da te je tako brez problemov spustil čez na teh

Mate
Poznavalec foruma

Kraj: Dolsko

Napisal/-a Mate Ne feb 22, 2004 12:11 pm

Hm... men so zamoril na AMZSju na Dunajski v lj, zarad unih modrih "kondomckov" na pozicijskih na interserviceu pa zarad auspuha, k je prejsn lastnik odrezu cevi, da ne gledajo v tla ampak nazaj, pa je pol reku, kao da mi je uslugo naredu, ajde pejde, samo tole zrihtejte za naslend let :shock: drgac je pa avto cist uredu pa se predelan ni ubistvu nc, razen zadnjega spojlerja, pa se ta ni nc ekstremen.

Uporabniški avatar
babyM
Novinec

Napisal/-a babyM Ne feb 22, 2004 12:31 pm

Jst k sreči še nisem mela tehničnega (me čaka drugo leto), mi je pa koj zatežil ko je lepu nalepko da morem met vso plastiko homologirano, pa da une ledice na špricšobah niso dovoljene itd.
Ko ne moreš pomagat pa nagajaj, važno je sodelovati ;)

Uporabniški avatar
s.Hio
Uporabnik

Kraj: Trnovo (LJ in GO)

Napisal/-a s.Hio Po mar 01, 2004 11:33 am

Tako, zdaj pa ena zanimiva zgodbica:
Prjatu ima spedenanga peugeot 206, spojlerji gor, podaljski, dtm podaljsek doma narejen, folijo na sipah (sam montiral), zatemnjene luci (da so ze prav crne), powerful auspuh, pa znizan avto za 4cm (apex). Ko je spvic sel na tehnicni (predlani poleti)je imel hologirano samo podvozje pa so ga na tehnicnem mirne volje skoz spustili, ker se jim je zdel avto cist v redu.
2 tedna po tehnicne pa so ga ustavili in mu zatezili da mora na izredni tehnicni pregled, kjer pa so ga fuknili zaradi crnih luci pa zaradi dtm doma narejenega podaljska (vsaj tako je sam rekel). Potem pa je imel avto 4 mesece v garazi da si je vse papirje zrihtal, da je lahko avto sploh uporabljal.
Spojlerji so bili kupljeni v italiji, pa je imel problem pridobit potrdilo o montazi, za sipe in auspuh pa mu niso popolnoma nic zatezili in za luci mu, ko je imel potrdilo za spojlerje tudi niso vec nic rekli. Pa tudi zadnji tehnicni ko je imel je sel spet cist normalno skoz. In sao upa da se spet kaksen pameten pilicist ne znajde.

Nauk te basni pa je: fantje dajte zrihtat stvari tako kot morate, ker hologacija manj stane kot pa policijske kazni!!!
Slika
Bolje je imeti kratkega na kratko noter, kot dolgega dolgo zunaj.

Uporabniški avatar
VaLe
Poznavalec foruma

Napisal/-a VaLe Po mar 01, 2004 11:44 am

Tamara je napisal/-a:Fantje!
Veliko lazje vam bi bilo, ce bi bili zenske :lol: :oops: :lol: :D

Pridem na tehnicnega...oblecena v miniko :wink: ....tip gleda mene, avto, pa spet mene....podpise karton in basta :D :D :D

Pa malo še na havbo skočita... pa hopa hopa :D pa dobiš štempl in vse je opravljeno :D
My Love... Nissan 350 z
Slika

Cizi
Stalni uporabnik

Napisal/-a Cizi Po mar 01, 2004 12:09 pm

VaLe je napisal/-a:Pa malo še na havbo skočita... pa hopa hopa :D pa dobiš štempl in vse je opravljeno :D

:har :har :har

Uporabniški avatar
vazman
Stalni uporabnik

Napisal/-a vazman To mar 02, 2004 10:45 am

Mene je v petek na tehnicnem v KK fuknu zatu, ker mi na desnem zadnem kolesu menda ni ročna prijela tako kot je treba. Ma sem bil mal slabe volje zarad tega ceu dan. Lani je pa mojo mat z R5 spustu Pa ročna skor nič ni prijela, je blo treba cilindre menjat, pa ji je podpisu men je pa tezil, pa se skor ni nic poznal, saj ne mislim parkirat na zidu. Ce bi se res kaj poznal bi jst to ze zdavni dau zrihtat.
lastnik:
Lada Vesta 1.6 16v (2017, od 8/2019 - )
Opel Astra classic F 1.6 16V (2001, od 12/2015-9/2019)
Lada 111 1.5 (2001, od 7/2012-12/2015)
Škoda Felicia 1.3 -(1999, od 1/2012-7/2012)
Lada 111 1,5 (2001, od 1/2003-1/2012)
Lada 1500 SL- (1979) oldtimer s certifikatom (od 8/2007-)
Lada Riva 1600 (1985) oldtimer s certifikatom (od 10/2014-)
Vrni se na Zavarovanje in registracija vozil

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost