Tamara to da prideš na tehničnega u minici pa tip gleda tebe pa avto pa štempl pa basta ja pa po pravic povedan zame bedarija!Pa ne da bi mel kaj prot teb (si po moje prav fajn punca

) al pa prot kerkol žensk sam zdi se mi bedasto ko pride "punčka" u minici na tehničnega z napol razsutim avtom pa jo spusti men pa j**e ker mi luč na tablci ne dela
Oki pa tud ne pravm da maš na pol razsut avto!
Sam sem pa doživu primer ko je kolegica mela res napol razsutega jugiča.Ročna ni prijela, dolge luči niso delal, spredaj diski ena stran 120 druga komi bogih 60 (po tistih njihovih števcih) da o zadnjih ne govorim itd... A ker je res punca in pol za pogledat ji je tip sam reku:dej to si porihti pa štempl pa basta.
Ampak čez tri dni je mela nesrečo.
Zakaj?
Bremze so čist odpovedal in še tisti 60 (kaj te vem kera enota je) je odpovedalo!
Punci hvalabogu ni blo nč sam je pa prišla tok k pameti da zdej sama ko opaz da neki ne štima pri avtu obišče mehankarja.
Tamara pa ne mislit zdej da jaz mislim da maš neki na pol razsut avto sploh ne!
Sam pač pravm da avto mora bit popolnoma izpravn, konc koncev gre za naša življenja pa za življenja drugih pa ni važn al ga voz lepa mlada punca ali stara oma, deda, mlad voznik ali kdorkol pač.
Oki pa pustmo zdej tle fore kot so felne gume pa bla bla bla.