Zavarovalnice, kasko, cene, nasveti, registracija, tehnični pregledi...

Demetra
Nov uporabnik

odskodnina in poravnava

Napisal/-a Demetra To jan 27, 2004 11:35 pm

Lep pozdrav od novinke na tem forumu!

Imam en velik problem, imela sem prometno nesrečo v kateri sem ZELO uničila avto, ker nimam veliko denarja (študenti pač), bi rada čimveč denarja iztržila od zavarovalnice. Zato me zanima če ima kdo izkušnje s firmami kot so Odškodnina d.o.o. in Poravnava d.o.o.

Za odgovore se vam že v naprej zahvaljujem.

Punto ABARTH
Poznavalec foruma

Napisal/-a Punto ABARTH To jan 27, 2004 11:45 pm

A AO+ si uveljavljala, kaksne poškodbe si utrpela????

Najbolje je kr prek enga dobrga odvetnika, se se najvec da iztržit!!!!

Uporabniški avatar
habbich
Poznavalec foruma

Napisal/-a habbich Sr jan 28, 2004 9:46 am

odsvetujem ti teli dve firmi, ker nimajo pojma...Tudi ne ubadajo se tok s tabo, tako da je iztrzena odskodnina minimalna

Rajsi si ubod enga odvetnika,ki se bo posvetil tvojemu primeru in iztrzil maksimalno.

Uporabniški avatar
Rjuhar
Poznavalec foruma

Napisal/-a Rjuhar Sr jan 28, 2004 10:24 am

Ce si iz LJ ali okolice, poklici odvetnika Lipeja v Medvode. Ce ti bo vzel primer, potem si na konju. Je pa res majstor. Ce ne bos nasla stevilke, pisi PM. Sicer pa so razne Poravnave in Odskodnine d.o.o tud v redu ob predpostavki, da ves, da se brez muje se cevelj ne obuje. Oni sluzijo na stevilu - od veliko ljudi po malo. Zato grejo po liniji minimalnega odpora.

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Če jan 29, 2004 1:06 pm

HaBBkE je napisal/-a:odsvetujem ti teli dve firmi, ker nimajo pojma...Tudi ne ubadajo se tok s tabo, tako da je iztrzena odskodnina minimalna

A si ti tole cisto shure.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Zorqon
Novinec

Kraj: maribor

Napisal/-a Zorqon Če jan 29, 2004 1:52 pm

kdo je bil kriv v prometni???

Sicer pa je po mojem mnenju to najbolj umazan način kako priti do denarja...odškodninske tožbe sux!!! :evil:
Idi delat če rabiš dnar!!
:idea:
Policaj: " boste pihali??? "
Voznik: " ne, bruhal bom "

Uporabniški avatar
ghia
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a ghia Če jan 29, 2004 1:56 pm

definitivno samo preko odvetnika!!!-pa najbolje če je kdaj delal na zavarovalnici da pozna finte na zavarovalnici!pa bolniško oz poškodbo in terapije vleči kolikor se le da! milijonček dobiš zagotovo!
EASY RIDER-NIKOL 200!!
Slika

cr00ky
Nov uporabnik

Napisal/-a cr00ky Če jan 29, 2004 1:57 pm

Jst ti tudi Poravnava d.o.o. itd.. odsvetujem...

V Lj. je veliko dobrih odvetnikov. Ki samo zavarovalnicam tezijo... eni so za ene zavarovalnice, drugi za druge...

Lahko mi v PM pises, pa ti povem, kateri so za kere zav. dobri... pa cel potek... da dobis cim vecjo odskodnino...

PA preber si, kar sem napisal... tle: http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?t=56

Lp, Cr00k[/url]

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco Če jan 29, 2004 5:48 pm

Rjuhar je napisal/-a:Ce si iz LJ ali okolice, poklici odvetnika Lipeja v Medvode. Ce ti bo vzel primer, potem si na konju. Je pa res majstor.

Ja res je majstor... jaz sem iz Medvod in ja vzel mi je primer... dosegel ja pa... hmmm za zjokat... pa sem imel kar nekaj (ne izmisljenih) poskodb in zdravljenja. :evil:

Ma pun falus "odvetnikov", ki delajo za njega... njegov je samo zig ter podpis. Mene je hudo razocaral.

LP ;)

P.S. Mogoce so ga pa tut ze zavarovalnice skuzile, ker je vcasih od njih vlekel bajne vsote :P

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG Pe jan 30, 2004 12:01 am

Zorqon je napisal/-a:kdo je bil kriv v prometni???

Sicer pa je po mojem mnenju to najbolj umazan način kako priti do denarja...odškodninske tožbe sux!!! :evil:

KWA PA TEB NI JASN :!: :?: :evil:
Demetra je napisal/-a:v kateri sem ZELO uničila avto, ker nimam veliko denarja (študenti pač)

Jaz delam .. pa da bi si fajn avto sesu bi probal cimvec pobrat od zavarovalnice tako kot marsikdo tukaj .. glede na to kako kradejo nam!!!!!
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
SaleXIII.
Novinec

Napisal/-a SaleXIII. To feb 03, 2004 10:14 pm

Zorqon je napisal/-a:

Zakaj pa placujes ti potem zavarovanje, pa se posebej kaksn ao+ :?: Verjetno zato da kej dobis nazaj ce se ti kej zgodi 8)

ToniTic
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a ToniTic So mar 06, 2004 7:12 pm

Absolutno ne hodit k raznim Odškodnina in Poravnava in ostalo sranje d.o.o. Jaz osebno imam zelo negativne izkušnje z njimi. Totalni amaterji, ki sploh ne delajo drugega kot, da tvoje papirje nesejo k odvetniku in poberejo 10% provizije. Boljše je it sam k odvetniku.
Vrni se na Zavarovanje in registracija vozil

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost