Zavarovalnice, kasko, cene, nasveti, registracija, tehnični pregledi...

Jonny Vrabec
Nov uporabnik

Delni kasko - vlom???

Napisal/-a Jonny Vrabec To mar 16, 2004 10:21 pm

Ej nej mi en majstr pove kolk je delni kasko proti vlomu(1242ccm, 54kw, mlad šofer, nič bonusa - če je to sploh važn)??

Pa kolk bi dobu od zavarovalnce če mi vdrejo in uničjo klučavnce z obeh strani in :?:

Uporabniški avatar
red_mamba
Stalni uporabnik

Napisal/-a red_mamba To mar 16, 2004 11:01 pm

Imaš opcijo da zavaruješ nekaj v zvezi z parkiriščem, ne vem točno kako temu rečejo na zavarovalnici.
Samo ti zavarovanica povrne vso škodo, ki ti jo naredijo na avtu kadar je avto parkiran. Recimo če ti ključavnice uničijo, razbijejo steklo...

Vsebino avta moraš posebaj zavarovat po moje, se pravi avtoradio zvočnike, ...

Uporabniški avatar
Rjuhar
Poznavalec foruma

Napisal/-a Rjuhar Sr mar 17, 2004 7:46 am

Naj te razocaram. Vlom spada pod kombinacijo K (kraja), ki pa se je ne da zavarovat kot samo delni kasko ampak je predpogoj, da je sklenjeno kasko zavarovanje, sele potem lahko zavarujes tudi K kombinacijo. Kar se pa tice H kombinacije (parking) pa se prizna samo skoda povzrocena z vozilom tretje osebe, kar pa izkljucuje tako vlome kot tudi vandalizem.

V primeru, ko je zavarovan avto proti kraji, ti povrnejo vso skodo, ki ti jo je vlomitelj povzrocil ter vso serijsko opremo, ki jo je pobral iz avta. Torej, ce je radijo serijsko, potem dobis povrnjeno, sicer ne, razen, ce si ga zavaroval posebej.

Jonny Vrabec
Nov uporabnik

Napisal/-a Jonny Vrabec Pe mar 19, 2004 8:02 pm

Tnx!
Pol n bo pa nič z mojim načrtom! :evil: Preklete zavarovalnce - sami oderuhi!!!
Vrni se na Zavarovanje in registracija vozil

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost