nebivedu je napisal/-a:V nemčiji je osnovna registracija za golfa 1.6 preračunano v naše tolarje okol 200.000 tolarjev - pr nas mora tut prit na tako ceno.
LP
Nebivedu
Drasoss je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:V nemčiji je osnovna registracija za golfa 1.6 preračunano v naše tolarje okol 200.000 tolarjev - pr nas mora tut prit na tako ceno.
World has gone mad
nebivedu je napisal/-a:V nemčiji je osnovna registracija za golfa 1.6 preračunano v naše tolarje okol 200.000 tolarjev - pr nas mora tut prit na tako ceno.
LP
Nebivedu
shusuglao je napisal/-a:a se komu sanja kaj pomenijo tisti dve možnosti (enojna in podvojena) pri "zavarovalni vsoti"?
Daco je napisal/-a:shusuglao je napisal/-a:a se komu sanja kaj pomenijo tisti dve možnosti (enojna in podvojena) pri "zavarovalni vsoti"?
Meni se sanja :P
No lej ta enojna in podvojena zavarovalna vsota pomeni to, da ce ti povzrocis skodo v prometni nesreci ti zavarovalnica krije skodo do (govorim napamet) 22 mio za telesne poskodbe pa 100 mio za materialno skodo ob enojni zavarovalni vsoti, ce pa placas par jurckov vec za dvojno zavarovanje se visina jamcene skode, ki jo krije zavarovalnica podvoji. To je vsa znanost. Aja, po defaultu imajo dvojno. Moras ob sklenitvi zavarovanja opozoriti agenta, da bi rad imel enojno zavarovalno vsoto (se en trik kako ti ukradejo se par jurckov). A meni je moj agent ze kar sam ponudil enojno zavarovalno vsoto in mi rekel: "ce naredis toliko skode, bos ti itak ze mrtev in te nebo zanimalo al bo zavarovalnica krila skodo al ne".
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov