No, da še potegnem črto pri tej debati o srni. Zdaj po skoraj da enem mesecu sem avto pošlihtal!
Menjana je bila desna luč, pri levi luče se je dal nosilec prilepit, pri desni meglenki nosilce zleplen, prednji odbijač je nov, maska je nova(rabljena), plastika za dovod lufta je nova(rabljena), nov(rabljen) hladilnik za servo, hauba je druga, kitanje+barvanje haube, desnega blatnika+kleparija desnega praga+barvanje, ki je bil zvit že, ko sem avto kupil! Vse skup za to sem dal 850 EU oz. 203.000 sit! Torej, sem profitiral s tem dobrih 150.000 sit

, le da avta nisem imel dobre 3 tedne, ker je bil ličar zaseden! Hmmm...ni zdaj čist kot nov, ampak mi je bolj všeč kot prej

!
Po tem takem sem jaz na dobrem in sama zavarovalnica, ki bi za ta material mogla na uradnem servisu odštet cca. 500.000 sit+ličarija. Če se znajdeš in poznaš prave ljudi gre tak lepo skozi kot meni, če pa bi se to neki babici zgodilo bi pa morda mogla še kakih 150.000 sit ali več zraven dati! Torej, če se vam kaj takega zgodi, ne it na uradni servis, ker boste se jokali 3 dni skup, ko boste vidli račun!!
Je pa res, da je tudi odvisno kakšno totalko ima kdo, moja ni bila ravno videt totalka!
Slikice še pridejo!