Zavarovalnice, kasko, cene, nasveti, registracija, tehnični pregledi...

Martin
Novinec

Kraj: Republika Palma di cocco

Napisal/-a Martin Pe jan 09, 2004 1:38 pm

UHUU, PROKLETA ZAVAROVALNICA DA BI PROPADLA ! UUHUUU!
Zavarovalnico je treba polupit in ogoljufat do konca.
Zavarovalnica = legalna kraja. Pi#de grde.
lp
Slika

Uporabniški avatar
PriSon
Novinec

Napisal/-a PriSon Ne jan 18, 2004 10:52 pm

No, da še potegnem črto pri tej debati o srni. Zdaj po skoraj da enem mesecu sem avto pošlihtal!
Menjana je bila desna luč, pri levi luče se je dal nosilec prilepit, pri desni meglenki nosilce zleplen, prednji odbijač je nov, maska je nova(rabljena), plastika za dovod lufta je nova(rabljena), nov(rabljen) hladilnik za servo, hauba je druga, kitanje+barvanje haube, desnega blatnika+kleparija desnega praga+barvanje, ki je bil zvit že, ko sem avto kupil! Vse skup za to sem dal 850 EU oz. 203.000 sit! Torej, sem profitiral s tem dobrih 150.000 sit :D , le da avta nisem imel dobre 3 tedne, ker je bil ličar zaseden! Hmmm...ni zdaj čist kot nov, ampak mi je bolj všeč kot prej :D !
Po tem takem sem jaz na dobrem in sama zavarovalnica, ki bi za ta material mogla na uradnem servisu odštet cca. 500.000 sit+ličarija. Če se znajdeš in poznaš prave ljudi gre tak lepo skozi kot meni, če pa bi se to neki babici zgodilo bi pa morda mogla še kakih 150.000 sit ali več zraven dati! Torej, če se vam kaj takega zgodi, ne it na uradni servis, ker boste se jokali 3 dni skup, ko boste vidli račun!!
Je pa res, da je tudi odvisno kakšno totalko ima kdo, moja ni bila ravno videt totalka!
Slikice še pridejo!

Punto ABARTH
Poznavalec foruma

Napisal/-a Punto ABARTH Ne jan 18, 2004 11:31 pm

stari olupi jih koker se le da!!!!!!

Uporabniški avatar
PriSon
Novinec

Napisal/-a PriSon Po jan 19, 2004 1:09 pm

Danes so še me za 15.000 čukov olupli oni na zavarovalnici! Sem mogel dati ponovno zavarovat avto proti srnjadi pa stekla! No, saj pol, ko bom mel redno zavarovanje junija bodo mi to neke upoštevali, ker sem zavaroval za celo leto!

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Nu-NRG Po jan 19, 2004 2:06 pm

Sedaj pa se nam lahko pridruzis v klubu .. v kolikor se nisi :P
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
jakaracman
Uporabnik

Napisal/-a jakaracman Po jan 19, 2004 2:44 pm

Nu-NRG je napisal/-a:Totalka ni .. samo yavarovalnice se ocitno bojijo katastrofalnih racunov iz uradnih servisov ;) ker samo za barvanje teh pišukarij bi dal on na uradnem servisu preko 100.000SIT :) da ne omenjam dela in materjala :)

Je totalka. maš namreč 2 vrsti totalke: ekonomsko in tehnično. Pri ekonomski je totalka kadar bi zavarovalnico več stalo popravilo kot izplačilo za totalko. Tehnično si pa lahko kar sam predstavljaš, je pa jasno, da je to hkrati vsekekor tudi ekonomska. Skratka: ni fora koliko je razbito, ampak kolko stane popravilo. Če maš 20 let staro katro za 20.000 SIT, je že samo razbita luč in maska lahko totalka (ker deli in delo koštajo več). Gleda se namreč cene orig. delov in cene uradnih serviserjev.

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Po jan 19, 2004 2:58 pm

Bi se mogl z zavarovalnico zment, da delamo za malo nižjo ceno, kot uradni servis in da dele kupujemo v motomatu in a-netu ter odpadih, pa štimamo tele avtomobile za zavarovalnico - to bi nesl dobre denarce. Ene 5 mehanikov in ene 5 ličarjev, pa ena dolga delavnica, v kateri bi se dalo dost delat - od popravil motorja do ličanja in štrihanja in še peč za barvo zapečt, pa še mal za plastiko ulivat, pa bi šlo - forumovci pa še mal popusta dobijo.

LP
Nebivedu

Uporabniški avatar
PriSon
Novinec

Napisal/-a PriSon So apr 03, 2004 4:56 pm

Zdaj po pol leta sem kočno uspel slikat moj avto :D , sem pa le! No, tak zdaj zgleda po prometni popravljen že nekaj mesecev!
No slike so v stilu pred/po! Le na zadnji sliki je detalj luči, kako je nosilec zraven narejen! Drugače pa so slike za k**ac, malo je že ura bla pozna! No, vidno pa je koliko toliko dovolj!
Slika
Slika
Slika
Vrni se na Zavarovanje in registracija vozil

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost