Zavarovalnice, kasko, cene, nasveti, registracija, tehnični pregledi...

Uporabniški avatar
ASenna
Uporabnik

Kraj: kropa

PRIŠEL SKOZI TEHNIČNEGA:))

Napisal/-a ASenna Če maj 06, 2004 2:22 pm

danes peljem puntota na tehničnega. gor mam felge 195/50/15 pa distančnike seveda
dovoljene so pa 14" se mi zdi. tko me fotr na tehničnmu sprašuje če mam homologacijo za feltne pa se neumnga nardim,mu rečem aja a to rabiš. po mi je pa na dolg pa na širok razlagou kam morm it feltne homologirat. in pol mi reče da nej grem ke pa da nej mam drug let homologacijo za feltne, jest pa sam jaja :D
men mama prav "za vsakmu ovinkom je hodič"
SlikaSlika

Uporabniški avatar
alen.homer
Nov uporabnik

Kraj: BRKINI

Napisal/-a alen.homer Če maj 06, 2004 2:35 pm

Ej jaz mam puntota in v kartončku piše največja dovoljena dimenzija 195/50/15!!!Tko da za to ne rabi imet nič dodatne homo. razen papirje od felten (certifikat)!!!

VIA
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a VIA Če maj 06, 2004 8:28 pm

Res tak pise al kaj?!Malo cudno se mi zdi da bi lahko taki valar brez homo na puntota zbasal-glede na to da imajo serijski 165 pa 13`` se mi zdi :idea:
Slika

Uporabniški avatar
Neo32
Stalni uporabnik

Kraj: Bled

Napisal/-a Neo32 Če maj 06, 2004 8:42 pm

heh, isto sm jst skoz prlezu zarad auspuha, sm bil sam v garazi, pa je avto ropotov k da daje tazadne od sebe, pa je stric reku ce mam zadevo kej homologirano, pa sm se budalo naredu, pa je ratal

no ja letos bo pa pol treba drgam na tehnicnga :P
Slika Slika

Uporabniški avatar
Tilen
Moderator foruma

Kraj: Celje

Re: PRIŠEL SKOZI TEHNIČNEGA:))

Napisal/-a Tilen Če maj 06, 2004 9:28 pm

ASenna je napisal/-a:danes peljem puntota na tehničnega. gor mam felge 195/50/15 pa distančnike seveda
dovoljene so pa 14" se mi zdi. tko me fotr na tehničnmu sprašuje če mam homologacijo za feltne pa se neumnga nardim,mu rečem aja a to rabiš. po mi je pa na dolg pa na širok razlagou kam morm it feltne homologirat. in pol mi reče da nej grem ke pa da nej mam drug let homologacijo za feltne, jest pa sam jaja :D

Feltne boš bolj težko homologiru. Sklepam, da tvoje feltne nimajo ET 35 (Punto 188?)), ker maš gor distančnike. Tu sta pa dva problema: verjetno nimaš TUV za feltne za tvoj avto in nimaš TUV-a za distančnike. Če maš 188 oz. Punto II maš verjetno v homo vpisano serijsko dimenzijo 195/45/15. Če maš gor 50-ke ti lahko policaji težijo, homologirat 50-ke pa ne boš mogu brez TUV-a za feltne za to dimenzijo. Če pa imaš po drugi strani 45-ke gor ti pa nobeden ne more (na pravni osnovi) težit. Skratka, zadeva zakomplicirana do amena! :D

LP Tilen
Slika

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Če maj 20, 2004 3:23 pm

HEhe, od kdaj pa se je bil tehnicni problem... tut ce ti zagnjavi zamenjas in to je to!
Blem so policaji!
SAj ne da bi se hvalo ampak sem skoz tehnicenga tut ze prlezo z 120dB glasnim izpuhom, brez homologacije :lol: :lol:
Vrni se na Zavarovanje in registracija vozil

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost