Zavarovalnice, kasko, cene, nasveti, registracija, tehnični pregledi...

Uporabniški avatar
JackSLo
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana / Trbovlje

Tehnicni pregled da ali ne?

Napisal/-a JackSLo Če nov 11, 2004 10:38 am

Sem tik pred nakupom Twinga l.97 .... Jutri bom uredil prepis (pri posredniku), v soboto pa dam se kupnino. Prav tako v soboto dobim odjavljeno prometno. Zanima me, glede na to da je bil avto reg. 20.5., ce je po zakonu potrebno opravit na novo tudi tehnicni pregled. Prodajalka mi bo snela nalepko, tako da moram avto registrirati in zavarovati na novo.

Ce je tehnicen potreben, me zanima, kje v Lj niso prevec nadlezni, ker imam poceno levo vzvratno ogledalo (samo sipa), avto je malenkost spuscen, mislim, da so celo amortizerji rezani, gume so v limitah, dodatno pa so gor dani tudi (original renault) pragi, ter minimalni spredni in zadni blatnik ter stresni spojler.

Ker sem na tej strani se zelen, mi ne rata pripet slike direkt z datoteke na racunalniku ... :roll:

Hvala za odgovor!
Unique Ride

Uporabniški avatar
GorazdO
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a GorazdO Če nov 11, 2004 11:03 am

Če je nalepka sneta, bo treba še enkrat na tehnični; kje najmanj težijo? ne vem...

porezane vzmeti... :?
Power is nothing without Control; so Think, Feel, Drive...

Uporabniški avatar
JackSLo
Nov uporabnik

Napisal/-a JackSLo Če nov 11, 2004 11:50 am

Ravnokar me je klicala prodajalka, da bo pustila nalepko gor, tako da mi prihrani muke na tehnicnem ... Zdej se mi lahko pa j***. Hvala vseen za odgovor.

Ker sm seljak, slike se zmer ne znam prpet.

J.
Unique Ride

Uporabniški avatar
din
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a din Če nov 11, 2004 12:28 pm

Upam, da si prodajalki znizal ceno vozila za vrednost nabave in menjave vzmeti ;)
Slika

Uporabniški avatar
GorazdO
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a GorazdO Če nov 11, 2004 12:49 pm

tudi meni tole diši po "težko bo narest tehničnega"...

a sploh ima homologacije za pragove, spojlerje in ostale dodatke?
Power is nothing without Control; so Think, Feel, Drive...

Uporabniški avatar
JackSLo
Nov uporabnik

Napisal/-a JackSLo Če nov 11, 2004 1:01 pm

Kot sem ze prej dodal, se je punca odlocla da mi pusti nalepko gor, tako da imam do 20.5. 2005 mir s tem...

Glede Vzmeti me ne skrbi tok, mislim da so gor kr kvalitetne (rdece), v koncni fazi pa tut nakup novih ni prevelik zalogaj - seveda, ce le nevplivajo prevec na stanje amortizerjev. Pa mislim da cena 600.000 ni pretirana (twingo l. 97 wind + elektricni paket), glede na to, da je avto kot nov... Pa se zraven mi je dala 4 zimske gume + prtljaznik.

Homologacija za kozmetiko?? :roll:

Sej niso prevec agresivne zadeve gor, tko, prov vsec mi je. Baje da original Renaultove zadeve ... Ce ne, bom pa uredil papirje pa cao..
Unique Ride
Vrni se na Zavarovanje in registracija vozil

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov