Zavarovalnice, kasko, cene, nasveti, registracija, tehnični pregledi...

Grega_
Novinec

tehnični pregled po 1.1.2005

Napisal/-a Grega_ Če dec 09, 2004 8:47 am

No bliža se ta datum in me zanima če kdo ve kako je s tem, ker imam sledeč problem.
Avto je letnik 1990, zavarovanje plačujem julija in prav tako tehničnega, kar pomeni da mi 11.1.2005 poteče polletni, zanima pa me če je potrebno opraviti tehnični pregled ponovno za 6 mesecev, oz. samo kupim nalepko in potem julija pač naredim tehničnega ki bo spet veljal 12 mesecev.

Uporabniški avatar
golf_c
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a golf_c Če dec 09, 2004 8:54 am

neki sprememb bo okol tega......tut js čakam na informacijo.....men poteče 26.12....pa če bom letos naredu tehničnega....vem da ga bom čez 6 mescov še enkrat mogu....mam pa enga kolega k dela na tehničnih pa mi ni hotu nč konkretnga povedat.....dau mi je pa nasvet in je reku naj s tehničnim počakam do januarja.....bo pač avto 14 dni neregistriran....tolk vem :!:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Žune
Stalni uporabnik

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a Žune Ne jan 02, 2005 1:04 pm

Jaz imam januarja polletni tehnični pregled. Slišal sem, da ne bo treba opravljat tehničnega ampak bom moral samo kupit novo nalepko in plačat cestnino za nadaljnje polletje. Ali ve kdo kaj več o tem?

Hvala!
SlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
PhoenixX
Novinec

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a PhoenixX Ne jan 02, 2005 1:22 pm

..ma cist skoz se spreminajo te zadeve okol tehnicnega...to je ze too much!!! A slovenci res ne znamo sprejet enga pametnga zivljenskega zakona k bi veljal vec kot dve leti???!!! Retoricno vprasanje PAC :)

lp
Dejal bi da a recem ne. A ne ni da in da ni ne. Ce bi da ne bil, dejal bi da. A ker da ni ne, recem ne.

alexM
Stalni uporabnik

Napisal/-a alexM Po jan 03, 2005 1:19 pm

A je zdaj že kaj jasnega okol tega?
:?

alexM
Stalni uporabnik

Napisal/-a alexM Po jan 03, 2005 1:35 pm

Evo fantje pravkar sem poklical na AMZS,kjer mi je gospa povedala,da ni potrebno opravljat tehničnega pregleda ampak samo kupiš nalepko in plačaš razliko cestnine.
To velja seveda v primeru polletnega TP.

Uporabniški avatar
golf_c
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a golf_c Po jan 03, 2005 1:46 pm

alexM je napisal/-a:Evo fantje pravkar sem poklical na AMZS,kjer mi je gospa povedala,da ni potrebno opravljat tehničnega pregleda ampak samo kupiš nalepko in plačaš razliko cestnine.
To velja seveda v primeru polletnega TP.

tako je
js sm meu reg...oz. mi je potekla 24.12.....pa sm registriru ...pa plaču cestnino samo za pol leta....tko da bom čez pol leta šu samo po drugo nalepko in doplaču cestnino do konca leta.....če pa bi to urejal po novem letu pa tega ne bi blo....bi pa plaču cestnino za ceu let in dobu celoletno nalepko.....ampak sm raj prej uštimu zarad policaju k sm se dost vozu okol ...pred novim letom....zihr je zihr.....sej je use skp bedarija....ampak nimamo kej....tko so si zmisl pa tko je
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Žune
Stalni uporabnik

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a Žune To jan 04, 2005 12:08 am

Hvala fantje! :pivo
SlikaSlikaSlika
Vrni se na Zavarovanje in registracija vozil

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov