Zavarovalnice, kasko, cene, nasveti, registracija, tehnični pregledi...

koki81
Novinec

Kraj: MB

nalepka + tehnicni pregled

Napisal/-a koki81 Sr feb 02, 2005 8:29 pm

Jutri mi potece nalpeka + tehnicni pregled. Zanima me kako dolgo od tega datuma lahko se uredim to. Slisal sem 1.mesec? Trenutno ne morem opravit zaradi 'prepovedi' voznje kr imam zdravstvenih tezave(operativni poseg rehabilitacija itd.). :oops:

Hvala!
Zadnjič spremenil koki81, dne Sr feb 02, 2005 8:38 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
VW

Zlatan_
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Zlatan_ Sr feb 02, 2005 8:32 pm

Kaš no vezo ma pa tvoja rpeopved vožnje z tehničnim?Razn če si ne upaš pelat ke.
Če boš avto ljubil tako kot ljubiš šport, potem ne skrbi, ne bo te pustil na cedilu. ;)

koki81
Novinec

Napisal/-a koki81 Sr feb 02, 2005 8:40 pm

ma avto stoji v garazi vozit pa ga ne smem zaradi operacije se neki casa to me najbolj 'zuli' tako da mi potece jutri pa ne bi rad imel sranja :lol:
VW

Zlatan_
Novinec

Napisal/-a Zlatan_ Sr feb 02, 2005 8:43 pm

Pros kolega,fotra,brata,bratranca...Naj ti nekdo od njih pomaga.Drgač pa mislm da je en mesec rok sm nism zihr.Čimprej se pozdrav :D
Če boš avto ljubil tako kot ljubiš šport, potem ne skrbi, ne bo te pustil na cedilu. ;)

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a vesolc Sr feb 02, 2005 8:44 pm

sej po novem dobis na dom kao eno "opozorilo" da ti je pretekla registracija oz. tehnicn in tako naprej...!! kokr jest vem je 1 mesec

Uporabniški avatar
Tilen
Moderator foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a Tilen Sr feb 02, 2005 8:46 pm

Če se z avtom ne boš vozil ni panike. Zavarovanje se ti ukine šele po enem mesecu od dneva poteka zavarovanja oziroma tehničnega. Zdej ne vem pa kako dolgo bodo še tele nalepke, ker so rekl, da jih več ne bo, zato so zdej takšne polemike, ker bo Cetis zgubil cca 1,4 mlrd na leto. V glavnem če ti avto stoji si ne delaj preglavic še vsaj en mesec :lol:
Slika

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ Sr feb 02, 2005 8:51 pm

pač najbolje bo da napišeš pooblastilo da pooblaščaš xy osebo ...itd.
pa ti potem on vse uredi...ker brez pooblastila ne moreš nič narediti razn tehničnega,za registracijo pa rabiš pooblastilo
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

_Jerry_
Uporabnik

Napisal/-a _Jerry_ Sr feb 02, 2005 9:10 pm

En mesec po poteku registracije imas se cas da ponovno registriras avto brez vecjih komplikacij, ampak najbolj vazno je da najprej sebe spravis nazaj v VOZNO STANJE :lol: Zelim ti cimprejsnje okrevanje ;)

Uporabniški avatar
golf_c
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a golf_c Če feb 03, 2005 7:51 am

čim prej se pozdrav...pa enga pošl na tehničnega
zavarovanje je pa tko (pa se lohk na glavo postavte vsi po vrst)
če ti poteče 4.2.....ti poteče 4.2. ob polnoči in ne vela tut minuto več.....če te ustav policaj minuto čez polnoč 5.2.....je čist od policaja samga odvisn kva ti bo naredu....al ti bo napisu kazn al te bo spustu....lohk ti pa tut prepove vožnjo al pa tablce pobere.....če maš pa saj tehničnega narjenga pa da se korektno obnašaš ko te ustavi te bo po vsej verjetnosti spustu....drgač pa po preteku zavarovanja in nalepke avto ne sme bit na cest pa konc :!:
SlikaSlika

koki81
Novinec

Napisal/-a koki81 Če feb 03, 2005 8:21 am

hvala vsem za lepo zelje :D sej bo pocasi avto bo pomoje do 15 kr lepo v garazi cakal na mene :EE moral pa ga bom cim prej ko bo mozno spravit na tehnicnega + zavarovat ce ne jaz pa bom ze nekoga poslal. Samo zanimalo me je kako je s tem.

Lp iz snezega MB :___o
VW
Vrni se na Zavarovanje in registracija vozil

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost