Zavarovalnice, kasko, cene, nasveti, registracija, tehnični pregledi...

migg
Nov uporabnik

Kraja avtomobila - kako naprej?

Napisal/-a migg So feb 12, 2005 1:08 am

Ukradl so mi avto! Zdaj me pa zanima, ce lahko obdrzim bonus, ki sem ga pridobil z leti (registracija, polica je bila v avtu) oz. ce mi vrnejo nazaj preostanek zavarovanja? Kaj rabim, da oveljavim zahtevo? Please help

CST™Golfy
Moderator foruma

Napisal/-a CST™Golfy So feb 12, 2005 1:16 am

Kakšen auto so ti ukradli? sožalje :(

s_mande
Stalni uporabnik

Kraj: Koroska

Napisal/-a s_mande So feb 12, 2005 1:38 am

Sozalje tudi z moje strani,upam da najdes avto v celoti!Mislim da ga najdejo!V vecini primerov najdejo avto kje v kaksnem gozdu ali pa v kaksnih zapuscenih prostorih avto razkosan(razmontirajo kar rabijo in odvrzejo karoserijo)!Zal mi je zate in res privoscim tvoj avto nazaj!Kaksen avto si pa sploh imel,imas zavarovano prosti kraji...Lep vecer se naprej!s_mande

migg
Nov uporabnik

Napisal/-a migg So feb 12, 2005 11:51 am

Avto je bil Twingo (40.000 km)! Ukradl so pa ga na parkiriscu (Linhartova, predenj gres v podhod zelezniske postaje). Upam, da ga najdejo. Zavarovan proti kraji pa ni bil (osnovno zavarovanje).

Uporabniški avatar
mišel
Novinec

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a mišel So feb 12, 2005 11:57 am

to je pa res sranje. prekleti pof.... ljudje ki to delajo. nam so tudi ukradli samo, bi bilo bolje da ga ne bi dobili več nazaj, ker jst ko sm ga vidu v kakšnem stanju je bil avto me je kr stisnlo, kako so lahko ljudje take pizde. :evil:

_Jerry_
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a _Jerry_ So feb 12, 2005 12:23 pm

Sozalje. Kolikor vem, rabis prijavo oz. zapisnik od policije, s katerim gres na zavarovalnico in brez problema bos dobil nadomestno polico in kupone. Avti manjsega cenovnega razreda se kradejo po narocilu za dele ali pa bo kdo prestavil cifre iz svoje totalke -v tem primeru so iskali avto enake barve kot je bila totalka. Lahko pregledas stare izvode Salomonovega Oglasnika, ce se je v zadnjem letu ali dveh prodajal kak Clio enake barve kot tvoj, totalka razbit, ali pa spremljas oglase ce ga bo v prihodnje kdo prodajal in gres gledat ce je tvoj. Je pa vprasanje ce se sploh splaca iskat, ker vrednost avta ni velika, jih je pa veliko pri nas... Tudi jaz sem hotel kupiti Renoja, pa sem si premislil, ker iz nase ulice skoraj vsak teden izgine kaksen Clio ali Golf... Za naslednji avto si kupi eksotiko, pa bos varen pred tatvino.

CST™Golfy
Moderator foruma

Napisal/-a CST™Golfy So feb 12, 2005 3:31 pm

_Jerry_ kje`s pa ti cliota našel?

sej je napisal, da so mu twingota ukradl

_Jerry_
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a _Jerry_ Ne feb 13, 2005 10:51 pm

Golfy je napisal/-a:_Jerry_ kje`s pa ti cliota našel?

sej je napisal, da so mu twingota ukradl

Pa res :o Hja, ocitno me matra zgodnja jutranja ura, ker sem to napisal se preden sem pristavil kofe, pa zena je bla tecna zjutri in ljubica me je zapustila -enostavno pomanjkanje koncentracije, sorry :?
Vrni se na Zavarovanje in registracija vozil

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost