Torej ima sosed po naših merilih ene 55-60% ceneje. Oziroma bi ga polna zavarovanje prišlo 651 Evrov. Oziroma 165 k SIT. No saj to pa res ni tako drago. Pri nas te pride za tak avto (2.0 recimo da nad 100kw, ker ne vem točno koliko ima ta audi konjev) polna cena zavarovanja vsaj 213 k SIT oziroma (če ima me 80 in 100kw) 173k SIT.
V vsakem primeru je ceneje.

Fuckers!!!!
Pa še hočejo podražiti. Potem naj pa jaz delam cel mesec, da si lahko za en kurčev 1.1 plačam registracijo al kwa? Pa vsi vemo, da gre zavarovalnicam že zdaj več kot dobro in niso v minusu. Ampak neeee, dajmo še mal podražit zadevo saj folk bo itaq mogu plačat. Če mene vprašate bi blo treba vse, ki so se spomnili takšne podražitve postrelit. pa +20% na mlade voznike mi še vedno smrdi. Mladi vozniki so pa ponavadi ravno dijaki, študenti, končali šolo in, če nimajo bogatega očija si morjo sami kupt avto in plačat zavarovanje. Lahko bi vsaj omejili ta +20%, da bi veljal pri avtomobilih nad 80kw. To bi še nekako razumel. Ampak, da za yugota plačaš zavarovanje tolk kot je avto vreden.
Ma dejmo en vseslovenski protest in štrajk naredit. Cela slovenija nori.... Vsi nehimo delat za en dan. VSI!!!! Bojo že vidli beboti!
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...