Zavarovalnice, kasko, cene, nasveti, registracija, tehnični pregledi...

Uporabniški avatar
damek1a
Novinec

Registracija samo na svoji UE?

Napisal/-a damek1a Po mar 07, 2005 9:39 pm

Hi!

Drugi teden mi poteče registracija in zanima me, ali lahko te zadeve uredim tudi izven svoje upravne enote. Vem, da so nekaj spreminjali zakon, vendar ne vem kako je s tem. Moja UE je v MS, študiram v MB in bi rad tehničnega, zavarovanje in podaljšanje registracije uredil kar tu. Ve kdo kaj več o tem?

Hvala in lep pozdrav!

Uporabniški avatar
Mrcina
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a Mrcina To mar 08, 2005 8:33 am

Hja, p novem zakonu lahko to urediš na katerikoli UE... Jaz mislim da to že velja, ker ima moj kolega sedaj ribniško tablico gor (kočevskih je baje zmanjkalo :shock: )...

Drugače pa TIS (telefonski imenik) najdeš telefonsko ene UE in pokličeš in vprašaš. POrabil boš manj denarja kot za it na forum (razen seveda če si na zastonjsekm netu), časa boš porabil manj, pa še bolj točno ti bodo povedali...

LP Mrcina
Pod pokrovom pa (že) 86 hrčkov...
dihtunga.press

Uporabniški avatar
Dugi7
Novinec

Kraj: bogu izza nogu

Napisal/-a Dugi7 To mar 08, 2005 8:37 am

Res je! Jest sem iz Domžalske občine pa sem prejšni mesec vse zrihtal v Kamniku od zavarovanja do tablc čist vse! Edina slaba stvar je da mam zdej kamniške tablce :P Joke!
SIMPLY CLEVER

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ To mar 15, 2005 1:21 pm

so ti že vse povedali.. bilokje lahko registriraš in urejaš zavarovanje, vendar boš nosil grb UE kjer si to rihtal.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
Mrcina
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a Mrcina To mar 15, 2005 2:13 pm

Courage™ je napisal/-a:so ti že vse povedali.. bilokje lahko registriraš in urejaš zavarovanje, vendar boš nosil grb UE kjer si to rihtal.

Seveda je to posledica tega, da bodo po novem tablice brez oznak regionalne pripadnosti... In boš lahko na katerikoli UE pač dobil univerzalne tablce... ker pa predpisi niso usklajeni, oz. roki za uveljavitev niso enaki pride do take bedarije, da nosiš tablico kraja s katerim recimo nimaš nobene veze, kar bi mene osebno zelo motilo (sploh če bi imel ribniško :P (joke))

LP Mrcina
Pod pokrovom pa (že) 86 hrčkov...
dihtunga.press

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ To mar 15, 2005 2:47 pm

sam sem iz Maribora in sem se vozil z MS tablami, grba pa itak ne poznam...

je rahlo moteče, ampak še vedno ne vem kak bojo izpadle tablice brez označb. Kot v bosni se mi zdi :)
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON
Vrni se na Zavarovanje in registracija vozil

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov