cime je napisal/-a:Meni je zrihtal od starega kolega, ki dela na zavarovalnici. Edini kar je hotu v zameno je da sem podpisal življensko zavaroavnje, ki pa ga lahko prekinem že naslednji mesec
Dethbot je napisal/-a:Hmmm kokr sm na forumu prebral se nemorm prenesti bonitete od dedija na mene. Tko, da jih prodam . Itak se ve da se da preko vez tudi to zrihtat. pošelte mi me če koda zanima in naj pripiše koliko ponuja.
kristijan_s@email.si
LP
Kristijan
andrej777 je napisal/-a:Moja sestra je stara 16 let, ma motor 2 mesca pa ma 50% bonifikacije.![]()
![]()
Jz sem pa 20 let pa mam 2 let motor mam pa 5%.![]()
![]()
![]()
Pa ne bom zdej težil. Teh 40 jurju bom že plačal. Bom raje tako uštimal ko bom avto registriral. Vse se da samo ne morš kr na eno poslovalnco da tajnice it ampak se morš pogovarjat z komu mal višje. Na višjem položaju kot je manj je kontrole da pride skos. Fotr je hotu dat 15% od svoje police pa da bi prepisal na sestro, pa prej še kliče človeka da bo u pisarni ko pridemo. On je pol ta čas že poklical na tehničenga ker je vedu kje bomo delal tehničnga, zvedu št. tablce, naredu polico...ko smo mi prli mu fotr da polico on mu pa samo reče: "kr stran vrš" in mu da novo z 50% popusta. In to je blo še preden smo sploh dobil motor. Čez 3 dni smo šli na tejničnga nas je čakala tablca napisana na polici, datum so pa šele takrat gor usekal.![]()
![]()
![]()
VSE SE DA!! samo tapravga človeka morš met na pravem položaju.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov