Zavarovalnice, kasko, cene, nasveti, registracija, tehnični pregledi...

bizi10
Novinec

Kraj: Štajerska

En čudn primer ko avto ni nič kriv :)

Napisal/-a bizi10 To jun 07, 2005 5:20 pm

Torej zgodilo se je tako: Moj avto se začne premikat po parkirišču ko ni nobenga notri (ravno stopim ven in grem okrog avta) in začne peljat na drugo stran kjer je parkiran drug avto. Jaz skočim pred avto in ga zadržim tik pred drugim vozilom torej med avtomobili ni prišlo do kontakta! Sem se pa jaz ob ustavljanju mojega vozila naslonil na bok drugega vozila in naredil vdolbino na sprednjem blatniku. Zdaj ne vem kaj naj, kuponček se mi zdi brez veze dat ker imam opcijo to popravit 3X ceneje kot bodo to dejansko popravili. Edini problem je da je avto od neke firme ki bi mogoče želela avto popravit preko svojega servisa. Ali se lahko sklicujem na to da kontakta med avtomobiloma ni bilo in da torej ne more it strošek z zavarovalne police vozila? Potem pa je verjetno stvar dogovora glede popravila ali dam jaz to sam popravit ali pa oni to še vedno forsirajo preko svojega servisa in me potem terjajo/tožijo za odškodnino? Je že bil kakšen tak primer? Kaj je pametno naredit?

Uporabniški avatar
Kennman
Stalni uporabnik

Kraj: Velenje

Napisal/-a Kennman To jun 07, 2005 5:54 pm

Lej...ce mene vprasas...nobenga kupona! Sej si ga navsezadnje ti butnu, ne avto...a ni to isto ko ce jst enmu kamen v sajbo vrzem al pa z ritjo nardim vdolbino v odbijac (to, da si pa avto hotu zadrzat pa njih cist nic ne briga)...torej, po moje je najboljs, da jih s par preserni zadovoljis pa basta...kuponcka pa ne iz rok!;)

Uporabniški avatar
Miholl
Uporabnik

Kraj: Long Melford, Suffolk, England

Napisal/-a Miholl To jun 07, 2005 5:59 pm

sam mate pa svašta težav....pa itak brez kuponov....sej to je isto k da bi brcnu not al pa kej....jebiga se zgodi ane

Uporabniški avatar
stealth
Novinec

Napisal/-a stealth To jun 07, 2005 6:02 pm

Miholl je napisal/-a:sam mate pa svašta težav....pa itak brez kuponov....sej to je isto k da bi brcnu not al pa kej....jebiga se zgodi ane

Da nisi ti men zadnč v garaži od cityparka v avto brcnu zdej se pa hvališ a :lol:
Tko sem namreč fasu eno lepo vdolbinico.
Dodge Stealth Twinturbo AWD

Uporabniški avatar
Miholl
Uporabnik

Kraj: Long Melford, Suffolk, England

Napisal/-a Miholl To jun 07, 2005 6:04 pm

ups.... :P
ne ne jst ne brcam avtkov, brcam tiste k brcajo v avtke :lol:
Vrni se na Zavarovanje in registracija vozil

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov