safir je napisal/-a:ce si imel posebej opcijo kraja, potem ti ne sme nic odbiti, ker ta opcija krije ukradeno ter vse, kar poskodujejo pri kraji, ce pa te opcije nisi imel posebej, si pa uveljavljal osnovni kasko in tako ti gre bonifikacija ...
meni so enkrat vlomili in ukradli avtoradio in sem imel zavarovano proti kraji, ter so mi placali razbito sipo, barvanje vrat in menjavo armaturke (radia mi niso placali, ker ga nisem imel zavarovanega - ni bil originalno noter, sam pa ga tudi nisem posebej dal) in mi niso odbili nic pri zavarovanju ...
koren je napisal/-a:Drugač pa po mojem sm mel posebej tatvino zavarovano - pri Adriaticu oznaka C2. Sam v pogojih jim res piše da zgubiš bonifikacijo - sam jst ne visim pointa tle no - najprej plačaš premijo, pol ti odbijejo bonus - jst pa nič kriv...
koren je napisal/-a:Jah na drugi zavarovalnici bi blo pa zavarovanje za 500 jurjev dražje - tak da.... u pi.. mat..!!!!
Drugač pa po mojem sm mel posebej tatvino zavarovano - pri Adriaticu oznaka C2. Sam v pogojih jim res piše da zgubiš bonifikacijo - sam jst ne visim pointa tle no - najprej plačaš premijo, pol ti odbijejo bonus - jst pa nič kriv...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov