Zavarovalnice, kasko, cene, nasveti, registracija, tehnični pregledi...

koren
Nov uporabnik

Vlom v avto - izguba bonifikacije - pa gre 300 jurjev...!!!

Napisal/-a koren To jul 12, 2005 3:27 pm

Danes sem mislil podaljšati zavarovanje in kasko. Pa mi model na zavarovalnici (Adriatic) pove, da sm uveljavljal škodo in da mi šteje malus na kasko -20%. Res da so mi vlomili v avto, sam od kdaj ti pa odbijajo bonifikacijo za tatvino???!! Sej jst nism kriv za vlom!!!
Odbitne franšize nimam nič, tak da po moje nimajo kej odbijati - ali pač?

safir
Nov uporabnik

Napisal/-a safir Sr jul 13, 2005 7:27 am

ce si imel posebej opcijo kraja, potem ti ne sme nic odbiti, ker ta opcija krije ukradeno ter vse, kar poskodujejo pri kraji, ce pa te opcije nisi imel posebej, si pa uveljavljal osnovni kasko in tako ti gre bonifikacija ...

meni so enkrat vlomili in ukradli avtoradio in sem imel zavarovano proti kraji, ter so mi placali razbito sipo, barvanje vrat in menjavo armaturke (radia mi niso placali, ker ga nisem imel zavarovanega - ni bil originalno noter, sam pa ga tudi nisem posebej dal) in mi niso odbili nic pri zavarovanju ...

Raptor
Novinec

Napisal/-a Raptor Sr jul 13, 2005 8:19 am

safir je napisal/-a:ce si imel posebej opcijo kraja, potem ti ne sme nic odbiti, ker ta opcija krije ukradeno ter vse, kar poskodujejo pri kraji, ce pa te opcije nisi imel posebej, si pa uveljavljal osnovni kasko in tako ti gre bonifikacija ...

meni so enkrat vlomili in ukradli avtoradio in sem imel zavarovano proti kraji, ter so mi placali razbito sipo, barvanje vrat in menjavo armaturke (radia mi niso placali, ker ga nisem imel zavarovanega - ni bil originalno noter, sam pa ga tudi nisem posebej dal) in mi niso odbili nic pri zavarovanju ...

se radijo bi ti placal sam rect bi mogu da je bil origimal noter....

Uporabniški avatar
diablo_
Novinec

Kraj: www.vozimvolvo.si

Napisal/-a diablo_ Sr jul 13, 2005 8:23 pm

koren:
Kje je pa 300 jurjev tukaj?
Pojdi na drugo zavarovalnico pa je.

koren
Nov uporabnik

Napisal/-a koren Če jul 14, 2005 12:13 pm

Jah na drugi zavarovalnici bi blo pa zavarovanje za 500 jurjev dražje - tak da.... u pi.. mat..!!!!

Drugač pa po mojem sm mel posebej tatvino zavarovano - pri Adriaticu oznaka C2. Sam v pogojih jim res piše da zgubiš bonifikacijo - sam jst ne visim pointa tle no - najprej plačaš premijo, pol ti odbijejo bonus - jst pa nič kriv...

Raptor
Novinec

Napisal/-a Raptor Pe jul 15, 2005 7:26 am

koren je napisal/-a:Jah na drugi zavarovalnici bi blo pa zavarovanje za 500 jurjev dražje - tak da.... u pi.. mat..!!!!

zakaj ze.

Uporabniški avatar
Lenuh007
Novinec

Kraj: Vukojebina - v kraju kjer se parijo volkovi

Napisal/-a Lenuh007 Pe jul 15, 2005 7:32 am

koren je napisal/-a:Drugač pa po mojem sm mel posebej tatvino zavarovano - pri Adriaticu oznaka C2. Sam v pogojih jim res piše da zgubiš bonifikacijo - sam jst ne visim pointa tle no - najprej plačaš premijo, pol ti odbijejo bonus - jst pa nič kriv...

Saj ves; nic "po moje...". Poglej si na papirje kaj si podpisal in placal. Na pogodbi je vse transparentno kaj in kako.
LP Lenuh007
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
Neon
Stalni uporabnik

Kraj: Krško

Napisal/-a Neon Pe jul 15, 2005 7:45 am

koren je napisal/-a:Jah na drugi zavarovalnici bi blo pa zavarovanje za 500 jurjev dražje - tak da.... u pi.. mat..!!!!

Drugač pa po mojem sm mel posebej tatvino zavarovano - pri Adriaticu oznaka C2. Sam v pogojih jim res piše da zgubiš bonifikacijo - sam jst ne visim pointa tle no - najprej plačaš premijo, pol ti odbijejo bonus - jst pa nič kriv...

Kakšen avto pa mora bit da daš tolk za zavarovanje :?:
Lambo door sistemi
Slika

Today Tomorrow Toyota

koren
Nov uporabnik

Napisal/-a koren Pe jul 15, 2005 8:57 pm

Avto je relativno redek v slo - cca. 10 kom- zato imam sklenjeno individualno pogodbo za kasko - sam me je pa cenilec na adriaticu nategnil, ker mi je prikril izgunbo bonusa ob prijavi škode - kljub temu da sm ga izrecno vprašal.
Sej človk ne ve, od kire police mu štejejo škodo. Od zdej naprej bodo pismeno izjavljal, če gre za izgubo bonusa al ne. Prvič pa zadnjič so me nategnal
Vrni se na Zavarovanje in registracija vozil

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov