YOC je napisal/-a:18 letni pubec brez denarja ne potrebuje BMW 325![]()
Miholl je napisal/-a:fauš fauš....ma dej ne nabijej a ql...ne veš kako ma kdo finančno in statutno stanje a ql...tko k mi tvojga ne...
si pa loh osebno prvoščim dosti več kot 10 let star 325, pa čeprav vozim avto 600k vreden...
definitivno vsak sproba zmogljivosti tazga avtomobila,tko k smo ga vsi...in tak bemfl ne gre 150 kokr en ax in tut do 150 ne traja 5 min pr takm bemfflu kokr pr kakem axu-tuki mal karikiram,poanta je da se športni avti kot je tak bemfl prej al slej "športno" peljejo...200 konjev krotit je pa za 18 letnga pobča nemogoče da jih obvlada,jih še dolgo ne bo,in ko jih bo bo že pravi dec,ne pa več 18 mulc...in nihče ne obsoja tebe in ostalih (tudi mene) mladih voznikov,obsoja nas statistika...-ki je realna...(vzrok prometnih: večinoma prevelika hitrost in s takim avtom se ponavad pelješ bolj dinamično kot pa s kakim "nešportnikom")To da ti neki govoriš o fovšiji pa da nimamo dnarja...pa da se loh z vsakim avtom razlimaš je pa sam pesek v oči...ker prej al slej ga bo prtisnu pa stisnu,pol bo pa reku ja mokra cesta,pa mačk,pa drevesa,pa itd....v resnic bo pa dal zadne pare za avto pa registracijo,gor bo meu pa 0,5mm zlizane gume pa slabe bremze ampak bo pa "najjači" :roll: :roll:
Miholl je napisal/-a:Ne sm star 20, pa sm še mulc :P
Imaš prav, omejitev kw ne reši nič,ampak poglej en primer-praksa pri motociklih...125ccm,350ccm,xxx ccm...oz xxx ccm po 21 letu - ni zastonj dano tako zaporedje pri kubaturi oziroma niso zastonj take omejitve...
Pol mi pa povej zakaj bi tvoj kolega rad 325?? Oz. ne povej mi čez kak mesec kolkat sta ga že stislna,pa kolko kej leti,pa na kolkih dragih sta že bla, pa z kok kmh zvozta izvoz iz avtoceste,pa kolkat sta se skor zakantala....
štekaš??...
pa prosm ne mi rečt da si ga kupuje k ma 6valjnik lep zvok,pol nej raj kupi 1.3 boxerco pa še na registraciji pršpara :P
YOC je napisal/-a:Jst ne vidim druge kot da citiram sam sebe :PYOC je napisal/-a:18 letni pubec brez denarja ne potrebuje BMW 325 ;)
Sej to je kul, da ga bo on dubu na obroke, pa da ma že 2 leti izpit,...
Ampak stari, ena najbolj realnih izjav je bila malo višje, da bo potem pač vozil z zlizanimi gumami pa pr ovinkih mu bo neki ropotal ampak itak, da ne bo mogu tega popravljat, ker bo mel za kredit za dat 40k, pa za benz 30k, pa za jermene itak ne bo zbral,... Ne govorim direktno o tvojem prijatelju Borko, ampak take scene se dogajajo. Upam, da ima ta tvoj prijatelj visoko plačo in da si bo vse to lahko privoščil brez problema, a sem dobil občutek, da temu ni tako.
In ne, v tej temi nisem nikjer zasledil foušije ampak predvsem skrb ;)
Jutr da se mi tak mulo zakanta vame al pa v mulce pa bolš zanga da ne preživi :evil:
(Splošen komentar)
lp
YOC
8)
YOC je napisal/-a:Se pa rad podpisuješ a :P
Dej ti bom prnesu ene papirje boš podpisu a prov? A je deal? ;)
:P :P :P
lp
8)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov