Zavarovalnice, kasko, cene, nasveti, registracija, tehnični pregledi...

powerDm
Novinec

Bonifikacija

Napisal/-a powerDm To mar 07, 2006 7:34 pm

Imam dva avta,in na prvemu imam 20% bonifikacije,ampak mu črez 14 dni poteče registracija.Drugemu pa bi podalšau registracijo ker gre prvi v predelavo!
Uglavnem kakšen je postopek da prenesem iz prvega (odsluženega) avta bonifikacijo na drugega?
Lp Mitja

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Omelo To mar 07, 2006 7:54 pm

Ko smo že pri bonifikaciji.... a je še kakšna varianta, da se skregaš z agentom in zagroziš, če ti ne da kej več bonifikacije, da boš hišo in tri avteodjavu pa dal drugam zavarvat :D ? Mislm za moj avto pride kaksko čez 350 jurjev! WTF?!

_Matej_
Nov uporabnik

Napisal/-a _Matej_ To mar 07, 2006 8:42 pm

Bom izkoristu priložnost in vprašal, če se šteje bonifikacija za kasko, ki sem ga imel na prejšnjem avtu 1 leto in potem odjavil ob naslednji registraciji? Zdej po dveh mesecih odkar sm odjavu kasko bi ga pa mel na novem avtu (ista polica za obvezno zavarovanje).

powerDm
Novinec

Napisal/-a powerDm To mar 07, 2006 8:56 pm

A noben nič ne ve :( :?:

danny
Novinec

Napisal/-a danny Sr mar 08, 2006 10:46 am

Bonifikacijo lahko prenašaš. Če si seveda lastnik obeh avtomobilov.

Glede kaska je pa tako. Do 1. februarja (ne vem točno datuma) si lahko pri zavarovalnicah dobil popust pri kasku toliko kot pri obveznem zavarovanju. Zdaj to ne moreš več.

powerDm
Novinec

Napisal/-a powerDm Sr mar 08, 2006 3:05 pm

Sem lastnik obeh autov :cry: Sam zanima me postopek kako se prenese iz enega na drugega :!: (a je treba kaj plačat,se da to na redit na enem mestu,....) :?:

VLEKAR
Novinec

Kraj: cviček land

Napisal/-a VLEKAR Če mar 09, 2006 10:37 pm

stari avto odjaviš iz prometa,tablice daš na uničenje
zadaj na kupončkih ti napiše odjavljeno ter datum
nato pa lahko s temi kupončki narediš zavarovanje s popustom tega razreda ki piše na kupončkih v tvojem prmeru 20%

kar se tiče izsiljevanja agentov,da se:)
samo moraš imeti kaj več kot en avto pri njih zavarvan,pri nas smo tako naredili,je pa res da so tudi tovorna vozila v igri-kjer so malo drugačne cene zavarovanj
iz 0% so nam dali na -30% za posamezno vozilo

LP
kit bo zacelil use,kit bo polepšal avto le.....

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Omelo Če mar 09, 2006 10:55 pm

Umm... ke so kupončki še?

Sej vem da se da... al pravim da mamo 3 avte pa hišo zavarovano. Bemu sunce da bo dal popust, 370k+ ne dam za eno leto za kasko, wtf?!

VLEKAR
Novinec

Kraj: cviček land

Napisal/-a VLEKAR Če mar 09, 2006 11:00 pm

fora je v tem ker nekateri prepogosto uveljavljajo svoje kasko pravice,zato je prišlo do tega da je zavarovalnica uvedla enak sistem kot z običajnimi kupončki,se pravi uveljavljaš kasko ti gre kuponček...gre popust..
tako sem bil jaz seznanjen,
če se motim me prosim popravite??

kupončki so še,zakaj ne bi bili? je pa res da jih nekatere zavarovalnice nimajo neposredno dodanih k polici

LP
kit bo zacelil use,kit bo polepšal avto le.....

Uporabniški avatar
stench
Poznavalec foruma

Kraj: bilo kuda, kiki svuda

Napisal/-a stench So mar 11, 2006 11:22 am

Mi mamo tudi tri avte pri isti zavarovalnici, pa še hišo , pa se ni dalo nič zmenit s popustom. So rekli da včasih se je dalo, da zdej pa so zaradi konkurence non stop pod očesom inšpektorjev.
Glede kupončkov je tako, da jih ni več potrebno dajat oškodovanemu, če pride do česa, ampak se samo podatke od zavarovalnic izmenja.
Slika
Vrni se na Zavarovanje in registracija vozil

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov