Zavarovalnice, kasko, cene, nasveti, registracija, tehnični pregledi...

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Kraj: 10 km iz Žirov v hribe

Re: Prenos bonusa

Napisal/-a sonček Po apr 10, 2006 4:46 pm

Stratus_ je napisal/-a:Živjo! Mene pa zanima, če je mogoče prenesti bonus za registracijo avta iz ene osebe na drugo. Recimo če bi lahko dobil bonus, ki ga ima moja mati jaz, oz. bi se prištel k mojem?

hvala LP

Seveda lahko preneseš bonus iz mame na sina, to sem tudi jaz neredil, pač na zavoravlnico poklič pa se pozanimaj ni nujno da ti bodo dovolil, od mene je bilo odvisn če imam še kaj zavarovan in imamo kar velik.

lp

Uporabniški avatar
stench
Poznavalec foruma

Kraj: bilo kuda, kiki svuda

Napisal/-a stench Po apr 10, 2006 7:24 pm

Da se razumemo, ko boš prenesel bonus od mame k sebi ga bo ona zgubila. Samo tako je mežno.
Slika

cliouser
Nov uporabnik

Kraj: Okolica MB

Napisal/-a cliouser Po apr 10, 2006 7:33 pm

Pa prizna se ti ga le toliko koliko let imas vozniski izpit. Npr. če ima tvoja mati bonus 50% ti pa si sele 6 let voznik bos dobil le 30% bonusa.

Uporabniški avatar
Partyzan
Novinec

Kraj: okolica Lj

Napisal/-a Partyzan Po apr 10, 2006 8:22 pm

Jst mam avto, katerga lastnik je fotr, na katerem je 50% pospust. Izpist imam 2 leti.
Če bi hotla prenest bonus mi mi ga upošteval sam 5% al kaj?
Ma kaj a res noben zavarovalničar noče prenest polnega bonusa na drugo osebo? :(
Upam, da je komnu uspelo, ali da saj ve da se tudi to, da.

LP

Uporabniški avatar
stench
Poznavalec foruma

Napisal/-a stench Po apr 10, 2006 11:06 pm

Partyzan je napisal/-a:Jst mam avto, katerga lastnik je fotr, na katerem je 50% pospust. Izpist imam 2 leti.
Če bi hotla prenest bonus mi mi ga upošteval sam 5% al kaj?
Ma kaj a res noben zavarovalničar noče prenest polnega bonusa na drugo osebo? :(
Upam, da je komnu uspelo, ali da saj ve da se tudi to, da.

LP

Meni tega da se prenese samo toliko bonusa, koliko časa imaš izpit agnet ni povedal, ko sem ga to vprašal. Če je to res bi v tvojem pirmeru imel 10% bomusa, ker gre vsako leto 5% gor.
Slika

Uporabniški avatar
106
Stalni uporabnik

Kraj: Tukaj

Napisal/-a 106 To apr 11, 2006 2:01 am

kolko jaz vem ce iz matere na sina ali iz oceta na hcero ali kakorkoli ze preneses 50% ostane to 50% vsaj pred leti je se blo tak ko smo mi to delali ne pa 10% hehehe

cliouser
Nov uporabnik

Kraj: Okolica MB

Napisal/-a cliouser To apr 11, 2006 6:38 am

cliouser je napisal/-a:Pa prizna se ti ga le toliko koliko let imas vozniski izpit. Npr. če ima tvoja mati bonus 50% ti pa si sele 6 let voznik bos dobil le 30% bonusa.

No vem da je na ZM tako, kar se mi navsezadnje zdi tudi logično. Ne moreš imet več bonusa kot pa imaš vozniških izkušenj :?:
Sicer pa vem da že v osnovi ne prenašajo radi teh bonusov!

Uporabniški avatar
Partyzan
Novinec

Napisal/-a Partyzan To apr 11, 2006 7:08 am

To, da ne prenašajo radi tud jest vem. Upam, če se bom pa reselil k konkurenci bo pamogoče šlo.

Ne moreš imet več bonusa kot pa imaš vozniških izkušen
Halo kaj je s tabo !!
A to, da pa tri leta doplačuješ za mladega voznika pa je logično(še za policijo si mlad voznik 'sam' 2 leti).
Tista, zavarovalnica, ki mi bo omogočila to se bom pač preselil k njej. Če pač obstaja kakšna :?

Uporabniški avatar
Partyzan
Novinec

Napisal/-a Partyzan To apr 11, 2006 7:10 am

NO to je napisal cliouser:
No vem da je na ZM tako, kar se mi navsezadnje zdi tudi logično. Ne moreš imet več bonusa kot pa imaš vozniških izkušenj
:roll:

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Napisal/-a sonček To apr 11, 2006 5:16 pm

Partyzan je napisal/-a:NO to je napisal cliouser:
No vem da je na ZM tako, kar se mi navsezadnje zdi tudi logično. Ne moreš imet več bonusa kot pa imaš vozniških izkušenj
:roll:

Pa kje ste to pobral, da ne morš prnest celotn bonus. Imam dobre dve leti izpit ter -50% pousta tako da se da prenest kompletni bonus.
lp

Uporabniški avatar
Partyzan
Novinec

Napisal/-a Partyzan Sr apr 12, 2006 11:02 am

Ej soncek, kje si ti zrihtal?

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Napisal/-a sonček Sr apr 12, 2006 7:04 pm

Partyzan je napisal/-a:Ej soncek, kje si ti zrihtal?

Triglav zavarovalnica.....moj zav.zastopnik predpogoj še kej druzga zavarovan(imam kar neki).....prenos iz fotra na sina...fotr zgobi jest pridobim......poklič pa se pozanimaj oz. se oglas v poslovalnicah.
lp

Uporabniški avatar
SMAJL
Nov uporabnik

Napisal/-a SMAJL Sr apr 12, 2006 7:36 pm

Kej masta zaene komplicirane zavarovalnice? :roll: Jaz sem takoj pri 18 imel -50%, ki sem ga "podedoval". Zdaj sem moj bonus prenesel na očeta in ima on 2 avta nase zavarovana, ker drugače bi mel komplikacije s prepisi...Ko bom menjal avto bom lahko nazaj vzel od očeta -50%. Zavarovalnica je pa Slovenica. Aja pa nimamo nobenih nepremičnih pri njih zavarovanih al pa kej...
Slika

Uporabniški avatar
stench
Poznavalec foruma

Napisal/-a stench Sr apr 12, 2006 10:00 pm

SMAJL je napisal/-a:Kej masta zaene komplicirane zavarovalnice? :roll: Jaz sem takoj pri 18 imel -50%, ki sem ga "podedoval". Zdaj sem moj bonus prenesel na očeta in ima on 2 avta nase zavarovana, ker drugače bi mel komplikacije s prepisi...Ko bom menjal avto bom lahko nazaj vzel od očeta -50%. Zavarovalnica je pa Slovenica. Aja pa nimamo nobenih nepremičnih pri njih zavarovanih al pa kej...

Kdaj si pa bil ti 18? Ker kar tako na lepe oči ne dajejo več popustov. Včasih se je pa dalo marsikaj dogovorit, zdej pa zaradi velike konkurence med zavarovalnicami strožje gledajo na to.
Slika
Vrni se na Zavarovanje in registracija vozil

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov