Zanima me ce obstaj kaksen nacin da nimas takih stroskov z zavarovanjem in ostalim, ki spada k registraciji avtomobila. Ali je najcenejsa varianta obvezno zavarovanje a se kje da se kaj dobit?
Kaj pa vem mogoce je pa kaka fora da privarcujes ksnih 30k?
Eden mi je razlagu da je mel na audiju 50%popusta pa ga je kao dav svojmu sinu (ne vem al kupone al kaj) on ga je pa pol normaln uporabljal? Neka taka fora ne vem kako
če poznaš agenta in ti naredi uslugo, pol gre, drugače pa ne. prijatelj je prenesel zav za motor z dedekovega avta na sebe z 50 % bonifikacijo. čudno ampak resnično.
Po pravilih tega ne moreš dobiti. Lahko pa ti zavarovalni agent pogleda skozi prste in ti napiše boniteto. Ponavadi za zameno za to moraš življensko zavarvati vse družinske člane pri njihovi zavarovalnici, ali hišo ... tolk da se ti ne splača, razen če si se že prej nameraval življensko zavarovati.
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!
Mene pa zanima, ce ti lahko dajo "na lepe oci" pri kateri zavarovalnici kaj bonitete ze v zacetku.
Pri Triglavu imamo nepremicnine in dva avta zavarovane ze od pamtiveka in nocejo dat niti 5% popusta na AO, tako da k njim ne grem ze zaradi tega.
Prenos z staršev na otroka (bonus) je možen, vendar potem oni nimajo več tega popusta (začnejo na 0).
Slovenica/Adriatic je bolj dovzetna za pogovor/dogovor........... Triglav: podn od podna...........