Zavarovalnice, kasko, cene, nasveti, registracija, tehnični pregledi...

Uporabniški avatar
Neo32
Stalni uporabnik

Kraj: Bled

Kje je tu logika???

Napisal/-a Neo32 Če dec 15, 2005 4:48 pm

Ok zej sm ze mal bl pomirjen 1 ura nazaj bi pa pobijal ce bi imu pistolo.

Uglavnem da razlozim situacijo, dons sm se odpravu na teh. pregled mojega cliota in sicer na TP Integral enota lesce, kjer vozim avto ze odkar ga imam to se prav cirka 4-5 let. Prvo leto ni bilo se nic predelav in z avtem je blo vse u redu in sem opravil bp, potem sem dal gor fedre, auspuh, volan, rocko, pa se kej bi se najdl teh nestandardnih zadev za mojga clijaca in naslednji dve leti je bilo spet vse u redu, nikol nobedn ni reku da bi mogu jet kej homologirat (sej jest to vem sam sm reku da se bo naumnga naredu ce bo kdo kej reku da ni v redu) uglavnem ko je bil avto na merjenju plinov je tko ropotal da si se komej zgovarjal pa ni nobedn nc reku.

Evo danes sm pred TP zamenjal auspuh (original) dal sm katalizator nazaj, bele zmigavce zamenjal z originalnimi uglavnem avto na zunej zgleda skorej k original in dons me je tip izvrgu zato ker fedri niso original in za visek mi pa rece da nej homologiram fedre in odbijace, jest sm skorej zivce zgubu ok za fedre stekam (sam zakva so mu bli do zdej cist vsec) sam odbijace 15 min sva se kregala a so original a niso (odbijaci so postrihani v barvo avta) in tip kr tupi svoje no na konc mi zabije, fedre homologiraj pa bo avto tehnicno izpraven!

Aja nej se to povem da sta avto vse 4 leta pregledovala ista mozakarja in dons sta pa pac na levo nogo vstala in sta me izvrgla... uglavnem dont get it :roll:

ok sej vem homologacija pa to, ampak p.izda nej me tapru let zvrze pa rece fant tko nebo slo ne pa zej.

mah ja kr neki no, uglavnem zej morm zarad k.urceve birokracije in dveh tipov k sta imela slab dan na cist dobr avto fuknt 30 jurjev za p.ofukane original fedre zato da se bom lohka vozu u sluzbo!!!

uglavnem life sucks, going stock now :D
Slika Slika

Fiat007
Novinec

Napisal/-a Fiat007 Če dec 15, 2005 4:52 pm

Za pametn dnar ti jaz nardim tehničnega ;)

Uporabniški avatar
Neo32
Stalni uporabnik

Napisal/-a Neo32 Če dec 15, 2005 4:56 pm

Fiat007 je napisal/-a:Za pametn dnar ti jaz nardim tehničnega ;)

morm mal se prestudirat kaj bom naredu
ce te bom rabu bos dobu pm
Slika Slika

Spidojc
Novinec

Kraj: ne veste tut ce povem

Napisal/-a Spidojc Če dec 15, 2005 4:58 pm

jah sej si sam reku,d lohk sta na levo nogo ustala, lohk so pa ksno kontrolo dobil, tko je blo tut pr ns na enmu tehnicnmu,nejprej je blo use ok pol jim je pa en inšpekcijo poklicov k so se mu mal zamer,l so pa zajebani ratal. in tako sm zacev drgm na tehnicenga vozt
Krvav'c je zakon

Uporabniški avatar
Neo32
Stalni uporabnik

Napisal/-a Neo32 Če dec 15, 2005 5:00 pm

in kaj je narobe s tem odbijacem?
a se vam zdi da zadeva ni original?
Priponke
000_0332.jpg
Slika Slika

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ Če dec 15, 2005 5:19 pm

ma dej bluzijo...kokr se jim dvigne...to sam se veze in poznastva laufajo :twisted:
Slika

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 Če dec 15, 2005 5:27 pm

Sej lahko delaš TP kjer hočeš... pejt v drugo mesto.... al pa kraj... briga te.... 8)

sanny
Novinec

Kraj: koper

Napisal/-a sanny Če dec 15, 2005 6:06 pm

če rabiš za tehnični pošlji pm...bomo nardili v kp

Uporabniški avatar
Neo32
Stalni uporabnik

Napisal/-a Neo32 Če dec 15, 2005 7:04 pm

nc ne bom fedrov menov, ko jih j.ebe

za jutr mi je kolega zrihtov drugo mnenje na drugem tehnicnem, tko da upam da bo jutr su skoz bp

hvala vsem za ponudbe ;)
Slika Slika

Lumpi
Nov uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a Lumpi Po feb 27, 2006 7:25 pm

Jest bi vse te pezdete iz šihta zmetu.
Tisti ki koga pozna ga bo spustu in nas navadne pa bo vrgu zarad kao prevlikih plinov.

Zadnjič ko sem homologiru kljuko je bil pred mano v vrsti Golf 2. Sm mogu kr šipo zapret tolk je smrdel.
Potem pa je kao majstr na teh. stran pogledu in lastnik golfa mu je dal neki v žep.
Pol sm pa šipo odpru in na gls reku, koga nateguje in mu jih še ene par povedal , je pa kr neki znoru tip.
Pol sem izstopil iz avta in vprašal če je kamera nameščena. Kao ne ve in nič ni videl. (Kao pri njih ni podkupovanja).
Pol sm mu pa šefa omenu in da bo brez šihta ostal - potem pa se je majstr čist umeru.
Ampak sem mu j...l ma..r. Pa ni niti ene nazaj butnu.
Men je pa pred tem kao pregledovl kljuko, pa kdo je montiral, pa račun montae, pa....
Uglavm so to zame ene p...e, in vse kr se da še grdga povedat.

LP
Pa če kdo misli da nisem OK naredu, me brez problema vrže z foruma.
Sorry, me malo razkuri
Boris

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Mad Sr maj 03, 2006 4:21 am

Neo32 je napisal/-a:nc ne bom fedrov menov, ko jih j.ebe

za jutr mi je kolega zrihtov drugo mnenje na drugem tehnicnem, tko da upam da bo jutr su skoz bp

hvala vsem za ponudbe ;)

Dej drugič par piv na desni sedež... ... Meni so avto pomagali dvigat čez tiste železne profile k je bil tolko dol prtisnjen kolega ma pa 5 x bolj normalnega ga pa jebejo ko dežurno kurbo... L.p. Mad ;)
kinkyllama & Yoni fun club ...

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Mad Sr maj 03, 2006 4:31 am

Lumpi je napisal/-a:

Jest bi vse te pezdete iz šihta zmetu.
Tisti ki koga pozna ga bo spustu in nas navadne pa bo vrgu zarad kao prevlikih plinov.

Zadnjič ko sem homologiru kljuko je bil pred mano v vrsti Golf 2. Sm mogu kr šipo zapret tolk je smrdel.
Potem pa je kao majstr na teh. stran pogledu in lastnik golfa mu je dal neki v žep.
Pol sm pa šipo odpru in na gls reku, koga nateguje in mu jih še ene par povedal , je pa kr neki znoru tip.
Pol sem izstopil iz avta in vprašal če je kamera nameščena. Kao ne ve in nič ni videl. (Kao pri njih ni podkupovanja).
Pol sm mu pa šefa omenu in da bo brez šihta ostal - potem pa se je majstr čist umeru.
Ampak sem mu j...l ma..r. Pa ni niti ene nazaj butnu.
Men je pa pred tem kao pregledovl kljuko, pa kdo je montiral, pa račun montae, pa....
Uglavm so to zame ene p...e, in vse kr se da še grdga povedat.

LP
Pa če kdo misli da nisem OK naredu, me brez problema vrže z foruma.
Sorry, me malo razkuri

Pa kaj se razburjaš - svet je poln dreka malo toleriraj strice ker vseeno se vozi okrog še kar hot avtov... ni pa nikakor prav, da tebe j**e ker je na avtu nehomologiran zavorni disk distančniki ali nižji fedri pred tabo pa pelje ven avto ki je cel z nalepkami polepljen, da se ne razpade pa po bremzah ne duha ne sluha ... Varnost je vse, ker se tudi vate lahko kdo zabije... L.p. Mad
kinkyllama & Yoni fun club ...

URŠA
Novinec

Kraj: ljutomer

Napisal/-a URŠA Sr maj 03, 2006 6:25 am

Nevem zakaj zganjate tako paniko.Podkupovanje je tako ali tako splošno znani pojav.Dobr veste da če te na tehničnem pregledu spusti z predelanim avtom brez homologacije,sam sebi jamo koplje pa še tistemi ki ga je spustil.Se je že gdaj gdo slučajno vprašal kaj se zgodi če taki avto za par kilometrov zaustavi policija pa naredi izredni pregled.Na tehničnih pregledih so zaostrili kritrerije zato ker policija na cesti za vsako malenkost zahteva homologacijo.Tega pa pred 4-5 leti ni zahteval noben.Če pa serviserja podkupiš zato da te spusti zaradi premočne kocentracije plinov,pa se nebo sekiral ker tako ve da policaji na cesti plinov sploh ne merijo.

Uporabniški avatar
peroa
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a peroa Sr maj 03, 2006 6:47 am

Jest od tehničnega pregleda pričakujem, da mi za tistih 7 čukov (ena dobra ura dela na pooblaščenem servisu, če se ne motim) avto pregleda v nulo, da mi odkrito pove napake in da potem lahko grem k mehankarju popravit tisto kar ni v redu, nazadnje gre le za mojo varnost in za varnost drugih.

Zadnjič sem bil na teh. v lj na vodovodni.
Vse v redu, ni problema, zavore, izpušni plini, super!

Mi je pa nekaj skoz drgnlo v zadnjih kolesih, sem šel na Vič na zavorni servis in glej ga zlomka, da stric zadevo na valarje in zadnje bremze čist v kurcu, vse zarjavelo, skor nč niso prjele, diski zviti, en je celo imel neko čudno vdrtino velko kot ploščica, da ne govorimo o ročni.

Pol me pa vpraša, kdaj mam tehničnega in sem rekel, da je bil pred dvemi tedni, pa me stric sam čudno gelda...

Mislim, a za takšno sranje dam jest 7k?

A ja, še izpušni plini, lambda na mojem avtu je bla čist hin, sn jo prejšen teden zamenjal on pa men, da je vse v mejah normale... :?

P.S.: Težil mi je pa zaradi malo zbledele zadnje tablice in pa zato, ker mam trobljo narejeno na knof zraven volana in ne na volanu.

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec Sr maj 03, 2006 8:32 am

peroa je napisal/-a:Jest od tehničnega pregleda pričakujem, da mi za tistih 7 čukov (ena dobra ura dela na pooblaščenem servisu, če se ne motim) avto pregleda v nulo, da mi odkrito pove napake in da potem lahko grem k mehankarju popravit tisto kar ni v redu, nazadnje gre le za mojo varnost in za varnost drugih.

Zadnjič sem bil na teh. v lj na vodovodni.
Vse v redu, ni problema, zavore, izpušni plini, super!

Mi je pa nekaj skoz drgnlo v zadnjih kolesih, sem šel na Vič na zavorni servis in glej ga zlomka, da stric zadevo na valarje in zadnje bremze čist v kurcu, vse zarjavelo, skor nč niso prjele, diski zviti, en je celo imel neko čudno vdrtino velko kot ploščica, da ne govorimo o ročni.

Pol me pa vpraša, kdaj mam tehničnega in sem rekel, da je bil pred dvemi tedni, pa me stric sam čudno gelda...

Mislim, a za takšno sranje dam jest 7k?

A ja, še izpušni plini, lambda na mojem avtu je bla čist hin, sn jo prejšen teden zamenjal on pa men, da je vse v mejah normale... :?

P.S.: Težil mi je pa zaradi malo zbledele zadnje tablice in pa zato, ker mam trobljo narejeno na knof zraven volana in ne na volanu.

ti daš 7k zato da se lahko vozš- j*** ga tko je
sam mi je pa to čudn- ti pričakuješ da ti bo povedal kaj je z avtom narobe- on ni profesionalec za tvojo znamko avta
torej če prov razumem: ti jamraš ker te je spustu
tema pa je nastala ker nekoga niso spustl na tehničnem
NIKOL VAM NI PRAV
sam jst vseen mislm da na teh. nočemo zvedet težav, ampak bi ga radi le nardil in se naprej nemoteno vozil
za odkrivanje in odpravljanje težav mamo pa servise ;)
lp

Uporabniški avatar
Neo32
Stalni uporabnik

Napisal/-a Neo32 Sr maj 03, 2006 1:44 pm

ok dobr, vse lepo in prav kar ste napisal

nastane pa en problem oz. ne vem kako nej temu recem

ti gres na tehnicnga in ti pac postudira da mas bremze zanic oz. ne drzijo dobr in te vrze placas 7k in v roku 3 delovnih dni mores zadevo postimat. In zej si pa predstavljej da si sred sezone ko se folk odpravlja na morje ko vozjo avte k mehanikom k nori da jim ga pregledajo in zamenjajo najbolj nujne stvari in pac mehanik nima nobenga casa da to zadevo naredi. Ok bremze, recimo kej vecjiga, ker za bremze menjat ce je se vse tko sfukan si v enmu dopoldnevu fertik z vsemi 4 kolesi, oz se prej. In recimo da gre za eno vecjo stvar in noben mehanik te ne more naprej vzet da bi ti to postimal, teb se ta trodnevni rok iztece in lepo pusnes 7k in se lahko se enkrat prstimas na se en pregled.

V mojem primeru mu najbolj zamerim to da se je su kregat z mano da nimam original odbijaca in ker so fedri rdece barve niso pac u redu ( ne glede na to da so 2Xdebelejsi od originalnih) u glavnem za brezveze me je su jebat v glavo, ampak da ma cev za bremze hudo preglodano, ne tega pa ni mogu povedat...

samo kes je v igri in na homologaciji in na tehnicnih in...

denar je sveta vladar

vec ga mas, bol se mas :D
Slika Slika

rozy
Nov uporabnik

Kraj: radovljica

Napisal/-a rozy Sr maj 03, 2006 2:11 pm

ja sej jest tut poznam te modele na tehničnem u lesch. tko če se jim enkrat full zameriš nawš nikol weč pr nih tehničnega nardu pa tut če je z avtom vse ql pač taki so teli tipi na tehničnih pregledih :?

Uporabniški avatar
Neo32
Stalni uporabnik

Napisal/-a Neo32 Sr maj 03, 2006 4:37 pm

rozy je napisal/-a:ja sej jest tut poznam te modele na tehničnem u lesch. tko če se jim enkrat full zameriš nawš nikol weč pr nih tehničnega nardu pa tut če je z avtom vse ql pač taki so teli tipi na tehničnih pregledih :?

jah sej je on zacel, zarad fedrov sem bil jest cist tih niti besede nism omenu, sam butatst se mi je zdel, za odbijac sem pa pac popizdu, ker se mi ni zdel fer...

u glavnem moj avto in moj motor v lescah ne vidijo vec, zato ker za motor sem 100% da mu bodo auspuhi prevec ropotal, pa ej ne da se men tm kregat pa pregovarjat... uglavnem v lescah samo se papirologijo rihtamo
Slika Slika
Vrni se na Zavarovanje in registracija vozil

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov