Uglavnem da razlozim situacijo, dons sm se odpravu na teh. pregled mojega cliota in sicer na TP Integral enota lesce, kjer vozim avto ze odkar ga imam to se prav cirka 4-5 let. Prvo leto ni bilo se nic predelav in z avtem je blo vse u redu in sem opravil bp, potem sem dal gor fedre, auspuh, volan, rocko, pa se kej bi se najdl teh nestandardnih zadev za mojga clijaca in naslednji dve leti je bilo spet vse u redu, nikol nobedn ni reku da bi mogu jet kej homologirat (sej jest to vem sam sm reku da se bo naumnga naredu ce bo kdo kej reku da ni v redu) uglavnem ko je bil avto na merjenju plinov je tko ropotal da si se komej zgovarjal pa ni nobedn nc reku.
Evo danes sm pred TP zamenjal auspuh (original) dal sm katalizator nazaj, bele zmigavce zamenjal z originalnimi uglavnem avto na zunej zgleda skorej k original in dons me je tip izvrgu zato ker fedri niso original in za visek mi pa rece da nej homologiram fedre in odbijace, jest sm skorej zivce zgubu ok za fedre stekam (sam zakva so mu bli do zdej cist vsec) sam odbijace 15 min sva se kregala a so original a niso (odbijaci so postrihani v barvo avta) in tip kr tupi svoje no na konc mi zabije, fedre homologiraj pa bo avto tehnicno izpraven!
Aja nej se to povem da sta avto vse 4 leta pregledovala ista mozakarja in dons sta pa pac na levo nogo vstala in sta me izvrgla... uglavnem dont get it

ok sej vem homologacija pa to, ampak p.izda nej me tapru let zvrze pa rece fant tko nebo slo ne pa zej.
mah ja kr neki no, uglavnem zej morm zarad k.urceve birokracije in dveh tipov k sta imela slab dan na cist dobr avto fuknt 30 jurjev za p.ofukane original fedre zato da se bom lohka vozu u sluzbo!!!
uglavnem life sucks, going stock now