Zavarovalnice, kasko, cene, nasveti, registracija, tehnični pregledi...

Uporabniški avatar
lexuss
Stalni uporabnik

Kraj: ljubljana

tuv, certifikati, potrdila...

Napisal/-a lexuss Če maj 11, 2006 7:31 pm

no tkole, js sm kupu auto s pragovi in difuzerjem že gor a nbenih papirjeu nism dubu od lastnika ampak okej
zanima me in prošno mam če kdo ve kje se da dobit tko te papirej za pragove, difuzorje, izpušne lonce itd. na internetu
od enih kjer prodajajo te izdelke pač nism dubu, zdej pa ne bi rd menjavou pragou sam zrd enga papirčka, tko da kdorkol kej ve nej sam pomaga pa še za druge bo tut koristno
golf 3 vr6

Uporabniški avatar
sevnican
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a sevnican Če maj 11, 2006 8:30 pm

Prebraskaj malo po forumu, skoraj za vsako stvar je bilo že govora kar se tiče homologacije...

Uporabniški avatar
lexuss
Stalni uporabnik

Napisal/-a lexuss Pe maj 12, 2006 5:12 pm

ja že res da je blo govora in usega kot biblije o platiščih po domač feltnah, a mene bol zanimajo pragovi, difuzor in športni filtr, kje se da na internetu za to staknt papirje, pa ne za feltne, če bi pa šou preverjat in brt use teme bi zihr rabu ene 2 mesca in tko al tko se iz dneva u dan kopičjo teme tko da brezveze, me bojo že opozoril č je to že bla tema o kateri se ne sme več govort
golf 3 vr6

slavko_18
Nov uporabnik

REMUS PAPIRJI

Napisal/-a slavko_18 Sr maj 17, 2006 5:39 pm

jaz bi pa neki uprašal glede papirjev pravijo da bi se dalo dobiti ponarejene papirje ki bi zadostovali da bi jaz naredil potem homologacijo s temi papirji. Uprašal bi če kdo pozna koga ki bi delal te papirje ker bi jih nujno rabil hvala za odgovor

milankregar
Uporabnik

Napisal/-a milankregar Sr maj 17, 2006 6:45 pm

Ja, bravo ... full ponarejajte papirje. :bonk
Če nimaš papirjev za napravo, potem verjetno tudi ni testirana ali je sploh varna na cesti. :roll:

Uporabniški avatar
lexuss
Stalni uporabnik

Napisal/-a lexuss Pe maj 19, 2006 5:28 am

milankregar je napisal/-a:Ja, bravo ... full ponarejajte papirje. :bonk
Če nimaš papirjev za napravo, potem verjetno tudi ni testirana ali je sploh varna na cesti. :roll:

ja ne vem če pr 220 km/h ni padl nč dolpol tut pr 5km/h nau padl nč dol ane
kva pa tebe sploh mot kle, mogoče še ne veš da za nekatere stvari sploh ni papirjeu in da za nekatere stvari je težko dobit papirje, a klub temu se na velik prodaja, na pregledih hočjo pa da maš use homologiran, tut barvo
golf 3 vr6
Vrni se na Zavarovanje in registracija vozil

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov