Zavarovalnice, kasko, cene, nasveti, registracija, tehnični pregledi...

Uporabniški avatar
JonyBravo
Nov uporabnik

Zavarovalnica, Policija, Sodišče KDAJ PA AVTO DOBIM NAZAJ?

Napisal/-a JonyBravo Po maj 22, 2006 7:55 pm

Pozdrav,

Vprašal bi ali ima kdo izkušnje z tem ko ti pokradejo avto in uveljaviš kasko:
1.)Prijavil policiji (naredila zapisnik)
2.)Odpeljal cenilcu na zavarovalnico (potrdil mojo skodo dal mi je kos papirja z katerim sem šel na uradni servis)
3.)Moril sem ubogega šefa servisa cca:1teden dni dokler mi je izjavil da je narejeno ampak potem mi izjavi da saj nimam pa postiman z zavarovalnico. Edino če hočem sam plačat cca EN MILIJONČEK
4.)Pokličem zavarovalnico da vidim kaj je: povejo da policija še ni poslala zapisnika na sodišče za to so rabili cca: 2,5 tedna da so poslali na sodišče.
5.)Koliko časa pa sodišče zdaj premleva papirje da potem pošlje na zavarovalnico? Kajti le takrat lahko dvignem svoj avto na SERVISU.

In ali kdo pozna še številko sodišča kjer se to ureja, da jim malo zamorim da če lahko pospešijo. Mislim hudo kera BIROKRACIJA?
Kako je zdej z tem? Ali bi se dalo kako drugače dobiti avto hitreje?

lp
Jony
No pain no gain!!!!
Slika

Uporabniški avatar
Asprex
Stalni uporabnik

Kraj: Lenart

Napisal/-a Asprex Po maj 22, 2006 8:52 pm

WTF ma zdaj sodišče tu zravn? Nardil si napako da nisi šel takoj na policijo po kopijo zapisnika in nesel na zavarovalnico! Ali si nardil tole?

Uporabniški avatar
JonyBravo
Nov uporabnik

Napisal/-a JonyBravo Po maj 22, 2006 9:07 pm

Ja no sej tako je po novem verjetno. Zavarovalnica je najdla zopet novo pot samo da zavlačuje z plačilom. Nevem kako je na drugih ampak tako je na ZAVAROVALNICI MARIBOR. Sicer pa res se sam nevem zakaj je potrebno sodišče? Hmmm?
Sm naredil vse kar je potrebno samo me malo mečjejo sem pa malo tja :)
Je pa papirologije za en K. Navam zakaj je Policija rabila cca 3tedne da poslje en K. papir na sodišče? A ja verjetno so preveč zaposleni z iskanjem mojih delov :-P

lp
Jony[/quote]
No pain no gain!!!!
Slika
Vrni se na Zavarovanje in registracija vozil

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost