svaro9 je napisal/-a:Zdravo,
Imam polni kasko za avto vreden dobre 3 milijone. Nedavno sem ob parkiranju podrsala zadnja vrata in zadnji del (nad kolesom). Mehanik pravi, da bi moral malo poklepati (upala sem samo na poliranje) in prebarvati. V pogojih je parkirišče, ampak če prav razumem samo če ti avto poškoduje neznano vozilo, torej lastne nepazljivosti tudi polni kasko ne krije?
Kako z najmanj stroški popravim avto?
WhiteCell je napisal/-a:seat je napisal/-a:Pri polnem kasku je mogolče uporabiti tut lasten kasko sam naslednje leto plačuješ 5% večjo premijo.
ja valda....3 razrede padeš.....kašne 5%
(nebi blo slabo če bi samo 5% )
svaro9 je napisal/-a:Zdravo,
V pogojih je parkirišče, ampak če prav razumem samo če ti avto poškoduje neznano vozilo, torej lastne nepazljivosti tudi polni kasko ne krije?
Tommo je napisal/-a:svaro9 je napisal/-a:Zdravo,
V pogojih je parkirišče, ampak če prav razumem samo če ti avto poškoduje neznano vozilo, torej lastne nepazljivosti tudi polni kasko ne krije?
če imaš kombinacijo pakplac ti zavarovalnica krije kljub temu če si kriva sama
sem imel isti primer na prejšnjem avtu
svaro9 je napisal/-a:WhiteCell je napisal/-a:seat je napisal/-a:Pri polnem kasku je mogolče uporabiti tut lasten kasko sam naslednje leto plačuješ 5% večjo premijo.
ja valda....3 razrede padeš.....kašne 5%
(nebi blo slabo če bi samo 5% )
Koliko % padem, če uveljavljam lastno nespretnost? Sedaj mam 50% bonus za kasko.
vajdo je napisal/-a:Zadnjič sem jaz spraševal na Triglavu, pa so mi rekli da gre iz kaska tudi če sem sam naredil škodo. V drugi poslovalnici Triglava pa so rekli da se da. Cez nekaj casa gremo k taprvemu cenilcu. Pri nekaterih se da pri nekaterih ne. oziroma se da zmenit.
2bad4U je napisal/-a:Mislim da ti zavarovalnca krije samo neke male odstotke pa mors sama [url]placat.
2bad4U je napisal/-a:K sem jaz podrajsal vrata (3 leta nazaj, kasko) je zavarovalnica krila stroske (nova vrata + delo) samo nekaj malega sem pa sam moral doplačat. Mislim da par procentov. (zavarovalnica Triglav)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost