Daihatsu je napisal/-a:Koliko bi me približno stalo prvo zavarovanje avtomobila daihatsu charade 1.0 td?
Na kaj moram biti pozoren pri tehnoičnem pregledu? Znajo biti plini problem?
tehničnega nared, preden boš kupu avto
drgač maš pa na amzs strani izračun - bo pa pršl ene 120.000 brez bonitet
http://www.amzs.si/?podrocje=5 tko, da je tena koliko je avto vreden skorej ne relavantna- ker avto je vrjetno vreden tisih 100.000- oz manj kot letno dobi za njega država
Gres na npr AdriaticSlovenica ma tako akcijo baje tudi Triglav, se zivljensko zavarujes ali pa kaksno premozenje in dobis avtomaticno 50% bonitete na osnovnem in kasko avtomobilskem zavarovanju
cakani: vidim da si precej nov bos mogu pobrskat mal po forumu
pa si prebrat o teh 50%... ves kaj mam raje 20% realnih kot
pa nekih 50% izumetnicenih, s kaksnimi problemi ob nesrecnem dogodku
In nesreca je ze zal bila in ni bilo nobenih problem vse dokler placas vse police tj zavarovanje premozenja v mojem primeru stanovanja katero se sklene za obdobje 30 let in je letna premija cca. 20 tisoc tolarjev. Problemi nastanejo ko se kasna premija neplaca in se kej zgodi, v mojem primeru pa se se kako pozna tistih 50% pa se stanovanje mam protipozarno zavarovano
Ze ki sem se razpisal, zdej ko si npr nabere tok let zavarovanj da bi imel bonifikacijo 50%, pa komot prekines tisto premozenjsko zavarovanje o protipozarnem govorim tega se nisem omenil, ga enostavno prekines nimas vec "sponzoriranih" 50% s strani zavarovalnice ampak normalnih 50%, ker protipozarno sklenes za 30 let ja ampak ga vsako leto podaljsujes in ce se odlocis da ga noces met vec ga nimas vec. Tako je meni agentka na zavarovalnici vse razlozila in vse je bilo tudi resnicno, brez nobenih problemov vse slo skozi, skodni primeri, placila itd tako da nevem zakaj bi dal npr 130k sit za daihatsuja ce lahko pride skozi za pol manj? Pa ta denar raje porabi v kasne druge bolj pomembne namene