Zavarovalnice, kasko, cene, nasveti, registracija, tehnični pregledi...

Strokovnjak
Uporabnik

Kako je to mogoče?

Napisal/-a Strokovnjak To nov 07, 2006 7:23 pm

Kar precej let sem imel avto zavarovan na Sloveniki, a letos se malo pobrskal po netu in primerjal informativne izračune pri različnih zavarovalnicah. In rezultat:
Za popolnoma isto zavarovanje (obvezno brez AO+, divjad in stekla, 50% bonus, seveda isto vozilo kot lani) sem letos na Triglavu plačal reči piši 18.000 SIT manj kot lani na Sloveniki. Par jurjev je cenejše že obvezno zavarovanje, bistven prihranek je pri zavarovanju delnega kaska. Zato bodite pozorni, da ne mečete denarja skozi okno in slepo zaupate svojemu agentu.

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 To nov 07, 2006 7:47 pm

Eni smo pa že cel čas pri Triglavu. ;)

Uporabniški avatar
Asprex
Stalni uporabnik

Kraj: Lenart

Napisal/-a Asprex To nov 07, 2006 7:48 pm

Ja ko boš pa moral zamenjati npr. prednjo steklo bo Slovenika takoj odplačala, medtem ko se bo Triglav upiral, da bo joj. Za mene so na Triglavu največji škrti kaj jih je možno, komplicirajo za vsako zadevo, za vsak tolar! ;)

Strokovnjak
Uporabnik

Napisal/-a Strokovnjak To nov 07, 2006 8:07 pm

Asprex je napisal/-a:Ja ko boš pa moral zamenjati npr. prednjo steklo bo Slovenika takoj odplačala, medtem ko se bo Triglav upiral, da bo joj. Za mene so na Triglavu največji škrti kaj jih je možno, komplicirajo za vsako zadevo, za vsak tolar! ;)

Itak da so cenilci plačani da naredijo čim manj prometa in nemalokrat te peljejo žejnega čez vodo, seveda če se jim pustiš.

Uporabniški avatar
seeman66
Stalni uporabnik

Napisal/-a seeman66 To nov 07, 2006 8:15 pm

Enkrat srno, pa psa, pa eden se mi je u rit zaletel, pa s terencem sem enga ven vlekel pa se mi je pol naslono odzadaj,pa nikol problema za karkoli zamenjat. Avto sem dal vedno popravljat na servis ki ima pogodbo zTriglavom. Vedno sem zahteval da mi dele zamenjajo ker je avto bil prej nepoškodovan.Problem pa nastane če ti škodo naredi oseba, ki ima zav. pri drugi zavarovalnici. Tega se pa res otepajo. Izkušnja.

lp seeman66

milankregar
Uporabnik

Napisal/-a milankregar To nov 07, 2006 8:41 pm

Asprex je napisal/-a:Ja ko boš pa moral zamenjati npr. prednjo steklo bo Slovenika takoj odplačala, medtem ko se bo Triglav upiral, da bo joj. Za mene so na Triglavu največji škrti kaj jih je možno, komplicirajo za vsako zadevo, za vsak tolar! ;)

Glede tega se strinjam. Ti pri Triglavu požrejo živcev, ko je treba kakšno škodo uveljavljati, da je joj. Kasirajo pa radi, kasirajo, ... :x

Uporabniški avatar
Neyo-Neyo
Uporabnik

Napisal/-a Neyo-Neyo To nov 07, 2006 8:55 pm

jaz mam iz triglavom same slabe izkušnje :roll:
....

Uporabniški avatar
sandek
Uporabnik

Kraj: maribor-metropola

Napisal/-a sandek To nov 07, 2006 9:40 pm

[quote="Neyo-Neyo"]jaz mam iz triglavom same slabe izkušnje :roll:[/quote

x 2]

Uporabniški avatar
radar
Uporabnik

Napisal/-a radar To nov 07, 2006 9:47 pm

Neyo-Neyo je napisal/-a:jaz mam iz triglavom same slabe izkušnje :roll:

Moje izkušnje z Triglavom so dobre, lahko rečem zelo dobre, slabe sem pa imel pri Zavarovalnici Maribor...tam je bil problem denar dobit... :?
Vrni se na Zavarovanje in registracija vozil

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost