Zavarovalnice, kasko, cene, nasveti, registracija, tehnični pregledi...

Uporabniški avatar
black
Poznavalec foruma

teh. pregled

Napisal/-a black Po jan 01, 2007 10:28 pm

Bliža se čas ko bom morel iti na tehnični pregled.Zadnič pogledam slučajno v prometno in mi piše da imam teh. pregled 3.3.07,zavarovanje mi poteče pa 6.2.07 :? .Kako je to možno?

še eno vprašanje
Imel sem eno manjšo nesrečo kjer sem dal kuponček.Koliko % odbijejo pri zavarovanju?
Ali ni bila enkrat ena fora da za prvi kuponček ne plačaš nič?A to še velja?

Srečnega pa zdravga ljudje :wiihuu

renyy
Nov uporabnik

Napisal/-a renyy Po jan 01, 2007 10:44 pm

Glede zavarovanja, pri zavarovalnici maribor je možen odkup prve škode, torej plačaš dodatno par jurjev pri zavarovanju (ne vem točno koliko) in v primeru nesreče ne odbijejo nič, ostaneš na tisti bonifikaciji ki si jo imel pred nesrečo, torej nič odbitka.

Lp

Uporabniški avatar
black
Poznavalec foruma

Napisal/-a black Po jan 01, 2007 10:54 pm

aja pozabil sem povedat :oops:
pri triglavu imam zavarovano

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare Po jan 01, 2007 11:17 pm

-15% ti bojo odbil glede datumov se pa tud dogajaj ja da ni vse na isti dan tko da to le pazi pač zavaruješ takrat ko maš in nrdiš tehničnega takrat ko maš pa je te zadeve so zajebal takrat ko so uvedli da se zavarovanje ne prenaša več

*MiriaM*
Nov uporabnik

Napisal/-a *MiriaM* Ne jan 07, 2007 3:07 pm

renyy je napisal/-a:Glede zavarovanja, pri zavarovalnici maribor je možen odkup prve škode, torej plačaš dodatno par jurjev pri zavarovanju (ne vem točno koliko) in v primeru nesreče ne odbijejo nič, ostaneš na tisti bonifikaciji ki si jo imel pred nesrečo, torej nič odbitka.

Lp

Ja, to je fajn, je pa višina tega zavarovanja odvisna od višine tvoje premije.
Meni se recimo tega ni splačalo dodatno vzemat, ker plačujem čist na polno in bi mo to dodatno prišlo še skor 30k,
če pa se kaj zgodi, da morm dat kuponček, mi je pa agent povedal rezervno varianto - prestop na drugo zavarovalnico...

Uporabniški avatar
stealth
Novinec

Napisal/-a stealth Ne jan 07, 2007 4:12 pm

*MiriaM* je napisal/-a:
renyy je napisal/-a:Glede zavarovanja, pri zavarovalnici maribor je možen odkup prve škode, torej plačaš dodatno par jurjev pri zavarovanju (ne vem točno koliko) in v primeru nesreče ne odbijejo nič, ostaneš na tisti bonifikaciji ki si jo imel pred nesrečo, torej nič odbitka.

Lp

Ja, to je fajn, je pa višina tega zavarovanja odvisna od višine tvoje premije.
Meni se recimo tega ni splačalo dodatno vzemat, ker plačujem čist na polno in bi mo to dodatno prišlo še skor 30k,
če pa se kaj zgodi, da morm dat kuponček, mi je pa agent povedal rezervno varianto - prestop na drugo zavarovalnico...

Vcasih je spilal to da si samo prestopu na drugo zavarovalnico. Danes pa tud to ne pali vec. Edino v primeru, da ko povzrocis nesreco se isti dan odjavis in ponovno prijavis avto na drugi zavarovalnci.
Dodge Stealth Twinturbo AWD

*MiriaM*
Nov uporabnik

Napisal/-a *MiriaM* Ne jan 07, 2007 4:19 pm

Hmm, kaj pa če sm to že naredila?

Uporabniški avatar
muharem
Novinec

Napisal/-a muharem Ne jan 07, 2007 4:22 pm

a lahko zrihtam Tehnicni pregled + zavarovanje za avto ki ni moj (od sorodnika) al rabim kaksno pooblastilo??
Pa še to-
ali lahko to zavarovnje(za ta avto ki ni moj) plačam po obrokih?? Da bi recimo prinesel izpisek penzije??

Uporabniški avatar
stealth
Novinec

Napisal/-a stealth Ne jan 07, 2007 4:56 pm

muharem je napisal/-a:a lahko zrihtam Tehnicni pregled + zavarovanje za avto ki ni moj (od sorodnika) al rabim kaksno pooblastilo??
Pa še to-
ali lahko to zavarovnje(za ta avto ki ni moj) plačam po obrokih?? Da bi recimo prinesel izpisek penzije??

Tehnični lahko narediš brez pooblastila, zavarovat pa ne bos mogel brez njega (overjeno mora biti). Obroke lahko placuje kdorkoli.
Dodge Stealth Twinturbo AWD

Uporabniški avatar
ghostrider
Novinec

Kraj: kva te boli ku...

Napisal/-a ghostrider Ne jan 07, 2007 4:58 pm

Jest sm prestopu pa mi niso nč gor nabil
Svaki čedo svoga konja hvali!

Uporabniški avatar
stealth
Novinec

Napisal/-a stealth Ne jan 07, 2007 5:03 pm