še eno vprašanje
Imel sem eno manjšo nesrečo kjer sem dal kuponček.Koliko % odbijejo pri zavarovanju?
Ali ni bila enkrat ena fora da za prvi kuponček ne plačaš nič?A to še velja?
Srečnega pa zdravga ljudje

renyy je napisal/-a:Glede zavarovanja, pri zavarovalnici maribor je možen odkup prve škode, torej plačaš dodatno par jurjev pri zavarovanju (ne vem točno koliko) in v primeru nesreče ne odbijejo nič, ostaneš na tisti bonifikaciji ki si jo imel pred nesrečo, torej nič odbitka.
Lp
*MiriaM* je napisal/-a:renyy je napisal/-a:Glede zavarovanja, pri zavarovalnici maribor je možen odkup prve škode, torej plačaš dodatno par jurjev pri zavarovanju (ne vem točno koliko) in v primeru nesreče ne odbijejo nič, ostaneš na tisti bonifikaciji ki si jo imel pred nesrečo, torej nič odbitka.
Lp
Ja, to je fajn, je pa višina tega zavarovanja odvisna od višine tvoje premije.
Meni se recimo tega ni splačalo dodatno vzemat, ker plačujem čist na polno in bi mo to dodatno prišlo še skor 30k,
če pa se kaj zgodi, da morm dat kuponček, mi je pa agent povedal rezervno varianto - prestop na drugo zavarovalnico...
muharem je napisal/-a:a lahko zrihtam Tehnicni pregled + zavarovanje za avto ki ni moj (od sorodnika) al rabim kaksno pooblastilo??
Pa še to-
ali lahko to zavarovnje(za ta avto ki ni moj) plačam po obrokih?? Da bi recimo prinesel izpisek penzije??
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov