Zavarovalnice, kasko, cene, nasveti, registracija, tehnični pregledi...

Uporabniški avatar
dac_ela
Nov uporabnik

Kraj: Zasavje

Prometno dovoljenje in TP

Napisal/-a dac_ela Če jan 18, 2007 10:26 pm

Imam avto letnik 2001, lani sem opravljal TP, letos mi ga po zakonu ne bi bilo treba, vendar imam v prometnem dovoljenju napisano da "velja do 29.1.2007".

Ali je možno, da mi na TP samo popravijo datum za naslednji TP, ali gre za to, da prometno dovoljenje poteče letos?

Ali bom enostavno moral letos opraviti TP, čeprav sem ga lani?

A prometno dovoljenje je treba podaljševati? In če ja, najbrž na UE?

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Dariooo Če jan 18, 2007 11:22 pm

to ti pise predvidevam da zato, ker ko ti pretece bos moral it placat cestno takso in zavarovanje....tehnicni je namenjen da ti lahko omogocijo da ti avto registriras (placas zavarovanje in takso cestno), tako da ti bos lepo sel na zavarovalnico al na amzs in placal vse razent tehnicnega, katerega ne rabis opravljat......
LP
Slika

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Pe jan 19, 2007 2:10 am

Dariooo je napisal/-a:to ti pise predvidevam da zato, ker ko ti pretece bos moral it placat cestno takso in zavarovanje....tehnicni je namenjen da ti lahko omogocijo da ti avto registriras (placas zavarovanje in takso cestno), tako da ti bos lepo sel na zavarovalnico al na amzs in placal vse razent tehnicnega, katerega ne rabis opravljat......
LP

to mislm da nau cist res men na prometni pise da mi vela do 12.2.2008 pa sm tehnicnga delau prjsen let.pa ce se ne motm ko je avto nou je treba tenicnga nardit pa ti poj stiri leta velja(v tvojem primeru do 2005) pa ga poj nardis pa ti vela dve leti (v tvojem primeru 2007)

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Dariooo Pe jan 19, 2007 11:48 am

abbe je napisal/-a:
Dariooo je napisal/-a:to ti pise predvidevam da zato, ker ko ti pretece bos moral it placat cestno takso in zavarovanje....tehnicni je namenjen da ti lahko omogocijo da ti avto registriras (placas zavarovanje in takso cestno), tako da ti bos lepo sel na zavarovalnico al na amzs in placal vse razent tehnicnega, katerega ne rabis opravljat......
LP

to mislm da nau cist res men na prometni pise da mi vela do 12.2.2008 pa sm tehnicnga delau prjsen let.pa ce se ne motm ko je avto nou je treba tenicnga nardit pa ti poj stiri leta velja(v tvojem primeru do 2005) pa ga poj nardis pa ti vela dve leti (v tvojem primeru 2007)

buu...ne vem glej...js mislim da je tko, ampak ne bom trdil ker nisem 100%.glej bom danes pogledal kaj pise v moji prometni, ker mam avto tudi 2001l in torej letis mi ni potrebno delat tehnicnega pregleda a ne..?...prve 4 nic...pol petega mores delat...in sestega zopet nic....a ne?....in pol pa vse naprej enega za drugim?..sej je tak nov zakon a ne?
LP
Slika
Vrni se na Zavarovanje in registracija vozil

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov