Zanma me, če se da dobiti duplikat, da sem plačal cestnino, ker sem zgubil listek, da sem jo plačal, zdaj pa nujno rabim, ker sem prodal avto in bi jo rad zahteval nazaj
In cestnino tudi, če avto odjaviš iz prometa.
Sem bil na istem, tudi nisem našel računa. Pa še zlo prijazni so bli na upravni enoti ko sem vprašal kaj pa, če ga nimaš. Je sledil odgovor v ne preveč prijanem tonu. "Ja pol pa ne vem kako bote to uredili"
Baba zmešana. Vsak k ma 5 minut cajta dela na upravni enoti.
Avto odjaviš iz prometa, dobiš obrazec za vračilo cestnine, priložiš kopijo odjavljenega prometnega in original račun (naredi si kopijo zase), ko si plačal cestnino, številko transakcijskega in kopijo osebne(nisem čisto prepričan) ter pošlješ v LJ na nevem točno keri naslov (sem pozabu), samo ti itak baba za šalterjem pove kam, pa še na obrazcu ti piše.
Jst ne rabm denarja nazaj. Jst bi samo rad poslal novemu lastniku, da mu ne bo potrebno plačati cestnine, ker jo mam plačano do 31.7.2007. Ali imajo to v računalniku, ko sem imel stare tablice
Jim morš rečt, sej veš, kako je to. Pejd nazaj, pa reč, da rabiš obrazec za povrnitev cestnine, pa nej ti pove vse, kar moraš priložit. (za račun od cestnine menda, da moraš original dat zravn, nism zihr, vprašaj, pa skopiraj si ga, da se ne bo original "zgubu")
Zakaj lastniki diezel avtomobliov plačajo več za cestnino kakor pa bencinarji?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi!!!