Zavarovalnice, kasko, cene, nasveti, registracija, tehnični pregledi...

borisrd
Nov uporabnik

Kasko gratis

Napisal/-a borisrd Ne avg 05, 2007 5:21 pm

Pred par dnevi sem v gledal rabljeno vozilo in mi je trgovec povedal da je "kasko gratis" za 1. leto in da v ceno ni všteto zavarovanje vozila proti kraji kar je prvi pogoj za pridobitev leasinga.

Zanima me kolko je potrebno plačati zavarovanje proti kraji avtomobila vrednost rabljenega vozila je 4000 evrov

In še nekaj ali ste videli poletno akcijo od NLB leasinga za zavarovanje preko Triglava ker bi to financiranje itak potekalo preko njih.

Hvala

s12345
Stalni uporabnik

Napisal/-a s12345 Ne avg 05, 2007 7:03 pm

Kasko se plačeje na osnovi cene tega avtomobila ko je bil nov. Srednji razred: kraja z tam nekje okoli 50% popusta cca 200e. Ni mi pa jasno kako ti dajo kasko gratis, če je pogoj, da ti zavaruješ avto proti kraji. Namreč to je osnova kaska, na to lahko dodaš pa vse ostalo.

lp
kako ste pametni. blagor vašim mamicam.

Uporabniški avatar
kaWsk
Uporabnik

Kraj: Dol pri Ljubljani

Napisal/-a kaWsk Ne avg 05, 2007 7:21 pm

kraja je opcija oz. dodatek osnovnega kaska, vsaj pri triglavu je takoj. koliko je pa cena te opcije nej pa kdo drug pove...
EJ6

borisrd
Nov uporabnik

Napisal/-a borisrd Ne avg 05, 2007 8:02 pm

Poglejte na NLB Leasing akcija poletje 2007

Del njihove ponudbe kopirano

Obvezne oblike zavarovanja vozila

Ob nakupu vozila, ki ga financirate z leasingom, so obvezni naslednji načini zavarovanja vozila: zavarovanje avtomobilske odgovornosti, polno kasko zavarovanje in zavarovanje tatvine. 50% popust na izhodiščno zavarovalno premijo se prizna za prvi dve obliki zavarovanja, zavarovanja tatvine pa ta ponudba ne vključuje.

Prodajalec pri Avto hisi Sawal Postojna pa pravi da je kasko gratis 1. leto; kateri ne upošteva zavarovanje proti kraji

Zdaj mi nič več ni jasno itak NLB leasing pravi drugače kot avto hiša Sawal

Ve gdo kje je finta

Uporabniški avatar
RENO911
Stalni uporabnik

Kraj: Mb

Napisal/-a RENO911 Ne avg 05, 2007 9:27 pm

Pokliči jutri zjutraj ob 9h NLB Leasing in vprašaj. Glede na to, da se velikokrat še sami lovijo pri odgovorih, boš težko dobil kak konkreten odgovor tukaj na forumu.
Vrni se na Zavarovanje in registracija vozil

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov