myster je napisal/-a::lol: slovenci bi se lahk zgledovali po otoški državici Vanuatu
kolesar je napisal/-a:za kiro državo ti to govoriš slovenijo?
kaj delaš tuki če je drugje vse tolk bolše?
Kritik je napisal/-a:kolesar je napisal/-a:za kiro državo ti to govoriš slovenijo?
A nisem bil dovolj specifičen? A so še kje drugje kupili letalo, za prevoz ranjencev in ga dali v zakup? A so še kje drugje naročili nakup nekaj čez 100 Patrij v tekočem letu? Kaj ti ni jasno?
Kaj delam tukaj? Ti ne vem, tu sem se rodil, tu živim, tu so živeli vsi moji predniki vsaj od leta 1825..... Je pa tvoje vprašanje precej podobno tistim, ki bi mi ga postavili na vladajoči stranki. Torej odgovor na tvoje vprašanje- ŽIVIM, oz. vsaj poskušam živeti človeka vredno življenje. Zadovoljen z odgovori?
kolesar je napisal/-a:Kritik je napisal/-a:kolesar je napisal/-a:za kiro državo ti to govoriš slovenijo?
A nisem bil dovolj specifičen? A so še kje drugje kupili letalo, za prevoz ranjencev in ga dali v zakup? A so še kje drugje naročili nakup nekaj čez 100 Patrij v tekočem letu? Kaj ti ni jasno?
Kaj delam tukaj? Ti ne vem, tu sem se rodil, tu živim, tu so živeli vsi moji predniki vsaj od leta 1825..... Je pa tvoje vprašanje precej podobno tistim, ki bi mi ga postavili na vladajoči stranki. Torej odgovor na tvoje vprašanje- ŽIVIM, oz. vsaj poskušam živeti človeka vredno življenje. Zadovoljen z odgovori?
a moj post ste že zbrisali?
zanimiv forum....
zanimiva oblast....
predvidevam pa da si potem pod prejšnjo oblastjo živel bolje?
(verjetno je bila prej več kot 5% rast plač na leto?)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov